gregwaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 Marqo jaka jest cena tych lamp odpowiednik 150 w?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 @juwewaldi zdziwilbys sie jak korale rosna pod ledami. tego sie nie da opisac. kopyto! a co do gwarancji, to widze ze forumowicze chcieli by kupowac po cenach chinskich a miec gwarancje polskiego dystrubutora, ktury to dolozy ze swojej kieszeni jezeli komus sie zepsuje lampa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 kidult dobrze prawi ....Wbrew pozorom jeszcze nie widziałem popsutej lampy od tego producenta . Chinole wolą dmuchać na zimne . Kto widział ten wie jak wewnątrz jest to wszystko zabezpieczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 Skoro to takie pewne, to dlaczego nie dasz swojej gwarancji na 2 lata? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 Oto chodzi , że nie mam jak jej udzielić . Jeśli miałaby być ważna to potrzeba coś więcej jak umowa na słowo a do tego potrzeba jakiś dowód zakupu wystawiony przez jakąś działalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2009 @marqo... więc jeśli chcesz byc powaznie trakrowany, bo nie sprzedajesz towaru za 5 zł, to zakładaj działalnośc, znajdz elektronika i importuj lampy... jak bedziesz konkurencyjny i pewny odnosnie serwisu w przypadku awarii, to wielu u ciebie kupi. Teraz to wszystko patykiem na wodzie pisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 nie mam zamiaru robić masówki . Lampy mają być bardziej zaawansowane niż te z wypowiedzi Przemka. Sterownik będzie w lampie coś jak bt ex tylko za pół ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 Maego ....................... działaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsol 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 A czy ktoś może podać cenę tego cuda ?? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 nie mam zamiaru robić masówki . Lampy mają być bardziej zaawansowane niż te z wypowiedzi Przemka. Sterownik będzie w lampie coś jak bt ex tylko za pół ceny. Jeżeli nie jestem w błędzie (jeżeli tak - wyprowadź mnie z niego), to twoja propozycja w pośrednictwie zakupu lamp u naszych wschodnich braci ogranicza się do tzw "pewnych znajomości" i do ewentualnych przeróbek lampy pod kątem chłodzenia i softstaru. I tu zaczyna się problem ze zrozumieniem Twojej propozycji. Bo jeżeli chcesz sprowadzać takie lampy i zarabiać na nich, to dobrze by było, gdybyś był przygotowany sprzętowo na świadczenie serwisu. I żeby była jasność - konkurencję rynkową popieram w całej rozciągłości. Jeżeli będziesz konkurencyjny jakościowo, cenowo i nie będzie opłacało się robić lamp DIY, będę pierwszym chętnym na Twoje lampy. Jeżeli jednak nie masz zamiaru być gwarantem sprowadzanego sprzętu, to gdzieś to wszystko zaczyna mi się rozjeżdżać i przestaję rozumieć o co chodzi. No bo gdzie tu jest sens i Twój zarobek? Należy dodać, że wysyłanie lamp do chin (przy braku lamp zastępczych) to marna prognoza sukcesu handlowego. Pozdrawiam i życzę odważnych decyzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 Moim zdaniem Marqo powinieneś jak chcesz się w to bawić ściągnąć sobie 1 lub więcej lamp na tzw. zapas. Jeśli nie chcesz się bawić w naprawy to wysyłasz w razie problemu zapasowa do klienta a uszkodzoną do chin. Spróbuj dogadać się z producentem to może ci prześle taką gwarancyjna lampę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 A my tu wciąż czekamy na ceny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 A my tu wciąż czekamy na ceny... Tak przy okazji, ta lampa ma cześć instalacji 220 V prawda? Wspomne o obowiązku certyfikacji UE, która ciąży na sprzedawcy ... jesłi cokolwiek się stanie, to taki sprzedawca, ma co prawda roszczenie wobec producenta ale odpowieda przez Klientem...karnie również...życze rozwagi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 Jak już wcześniej wspomniałem nie mam zamiaru klepać masówki ani na tym zarabiać jak Przemek . Sprowadzam dla siebie i przy okazji mogę ściągnąć kilka szt dla was . Jeśli zamówienie będzie duże to myślę , że nie będzie problemu z tzw lampą zapasową na wymiane . Ceny producent mi nie chce zdradzić ponieważ lampa nie jest jeszcze skończona , ciągle coś tam poprawiają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 kostia napięcie w lampie ma być bezpieczne dla człowieka , nie tak jak to miało wcześniej 230V a następnie dzieliło na 3 kanały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 kostia napięcie w lampie ma być bezpieczne dla człowieka , nie tak jak to miało wcześniej 230V a następnie dzieliło na 3 kanały Hmmm...to zasilanie tej lampy nie jest na 230 V ? Sorry jestem totalonym laikiem w tej kwestii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 Hmmm...to zasilanie tej lampy nie jest na 230 V ? Sorry jestem totalonym laikiem w tej kwestii... 230V do zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2009 230V do zasilacza Wiec na tą cześć urządzenia, od 230 V do zasilacza musisz dać certyfikat EU. Nie jest istotne czy w samej lampie masz bezpieczne czy 230 V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach