Skocz do zawartości
Mariusz

Zamowilem ledy u Przemka

Rekomendowane odpowiedzi

reefbuilders.com to nowinki ze świata akwarystyki morskiej.

Jak masz produkt i go im przedstawisz to go tam umieszczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego naleza sie gratulacje i slowa uznania.

reefbuilders.com to nowinki ze świata akwarystyki morskiej.

Jak masz produkt i go im przedstawisz to go tam umieszczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie by było gdyby Przemek zrobił pomiar taki jak na YouTube ma ,tylko teraz i byśmy zobaczyli jak wyniki czy coś się zużyło ,czy to samo, mam nadzieje ze to drugie bo jestem ledami jak najbardziej zainteresowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za miesiac bede mogl Ci odpowiedziec na to pytanie. zawsze mozna "wymienic" plytke, zamienic lampe etc - wiec nic nie zmieni jak wlasne sprawdzanie. za miesiac bedzie werdykt.

fajnie by było gdyby Przemek zrobił pomiar taki jak na YouTube ma ,tylko teraz i byśmy zobaczyli jak wyniki czy coś się zużyło ,czy to samo, mam nadzieje ze to drugie bo jestem ledami jak najbardziej zainteresowany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, całkiem fajnie te szczepki ode mnie wyszły ;)

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
za miesiac bede mogl Ci odpowiedziec na to pytanie. zawsze mozna "wymienic" plytke, zamienic lampe etc - wiec nic nie zmieni jak wlasne sprawdzanie. za miesiac bedzie werdykt.

ok w takim razie czekam ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem Black Pythona dzisiaj na sucho. Możliwości ustawień barwy światła, natężenia oświetlenia moonlight to w nowalijka i robi wrażenie. Wykończenie mogę powiedzieć Unia Europejska. Soft po odpaleniu lampy robi się bardziej skomplikowany niż można było się spodziewać ale może to kwestia przyzwyczajenia. Zobaczymy jak będzie to wyglądało w codziennym użytkowaniu. Jak powieszę nad baniakiem to wkleję jakieś foty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj... oj... i co ja mam powiedziec? ze przyszlo 30 sztuk i bede pokazywane na Manhattan Reef swap w ta niedziele? nie wierzysz, wkleje Ci zdjecia z imprezy. odpalilem lampke i swieci. sznurki do wieszania sa do wymiany, ale nowe sa juz w drodze.

A ja myślę że Mariusz ma rację :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30min temu odebrałem mojego czarnego pytonga. Brakuje mi słów (tych cenzuralnych), żeby opisać to cacko. To jakiś #%$@# IDEAŁ!!! Większość funkcji gdzieś już była - ściemnianie, światło księżycowe itd. Tu wszystko złożone do kupy w jednej obudowie. Ale sterowanie z temperaturą barwową światła z laptopa to tak jakbym nagle dostał skrzydła i potrafił latać. Teraz mam po 3 świetlówki każdego rodzaju i dowolnie żongluje nimi w lampie, a wszystko to myszką i jednym suwakiem. MASAKRA!

Jak ktoś ma blisko to zapraszam na testy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś ma blisko to zapraszam na testy.

mówisz i masz B) jak będę miał chwilę i ty będziesz miał chwilę to się wproszę :)

Pozdrawiam

tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi