Skocz do zawartości
Mariusz

Zamowilem ledy u Przemka

Rekomendowane odpowiedzi

Dany ma rację. Trochę nie ufam osobie która kilka miesięcy temu wychwala swój towar jako super , extra do baniaków z spsami i nie tylko z nimi. A potem jak wprowadza nowy towar to nagle stary sprzęt jest beee a nowy jest znowu super, extra. Gdybym kupił wtedy te ledy to bym się lekko powiedziawszy wk....ł. To takie wydaje mi się wprowadzanie klienta w błąd. Ale to jest tylko moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a jeśli nawet je robią to nie co trzy miesiące

To kto ustala zasady co ile mozna robic zmiany ??

Napisz oficjalnie ze jezeli Przemek bedzie robil zmiany co 4 m-ce , 2 dni, 3godziny i 45 minut to nie bede sie czepial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To kto ustala zasady co ile mozna robic zmiany ??

Napisz oficjalnie ze jezeli Przemek bedzie robil zmiany co 4 m-ce , 2 dni, 3godziny i 45 minut to nie bede sie czepial

Mariusz mam wrażenie, że nie rozumiesz o co mi chodzi, więc pozwól, że nie będę się z Tobą dłużej wdawał w dyskusje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Dany w przeciwieństwie do Ciebie mam ledy i jestem zadowolony nie wspominając o koralach. Może wymienię sobie na BT EXa bo przyznaję się bez bicia że jestem gadżeciarzem i mogę sobie na to pozwolić. Nie włączam się też do dyskusji bo mam wrażenie ostatnio o jakiejś nieprzyjemnej atmosferze a nie lubię się kłócić po co więc pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej cieszę się że jesteś obiektywny w ocenie LED, ale musisz przyznać, że bez T5 to się raczej nie obędzie?

Z moich obserwacji widzę ,że przy ver.2 potrzebna jest przynajmniej jedna świetlówka aby zapewnić cociaż minimalna dawkę promieniowania UV.

Zreszto takie rozwiązania w swich lampach stosuje Arcadia czy Uhio.

Jesli w lampie LED występuje jakies żródło UV to świetlówki nie będa konieczne.

Jednak jak przetestuje to potwierdzę .

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście jesteś obiektywny :rolleyes: Tylko po co LED jak trzeba dopalać T5:)?

Czekam z niecierpliwością na testy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatku tego tygodnia mialem otrzymac potwierdzenie wyslania lamp, uzbrajam sie w cierpliwosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę ci powiedzieć że ja czekam na moduły od września, pomimo zaliczki 80%-nic, teraz już będę miał te ver. "polskie" bo niestety na chinioli się nie doczekałem.

Kurde cierpliwy jestem że hej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jest od września, no może od końca września :(, tylko że ja zamówiłem przez pośrednika a nie bezpośrednio z RS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - Profilux dzisiaj oglosil nastepna przekladke na Profiluxa III i upgrades na III bedzie wysylany tak w polowie grudnia do sprzedawcow a ja dzisiaj dostalem wiesci od Przemka, ze leds wychodza powoli i sa wysylane. Wiec nie jest tak zle :-) czekalem tylo to i jeszcze pare dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Panowie - Profilux dzisiaj oglosil nastepna przekladke na Profiluxa III i upgrades na III bedzie wysylany tak w polowie grudnia do sprzedawcow a ja dzisiaj dostalem wiesci od Przemka, ze leds wychodza powoli i sa wysylane. Wiec nie jest tak zle :-) czekalem tylo to i jeszcze pare dni.

Tez dostalem takie info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o Profiluxa czy LEDy? bo o Profilux to we wrzesniu wiedzialem, ze to bedzie po swietach - tak jakos po kosciach - a LEDs - no coz moge powiedziec - mam tracking numer wiec ciezko powiedziec, ze nie ma ich w drodze, bo widze, ze sa. jutro wieczorem wkleje zdjecia.

optymista ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba dzisiaj p. Przemku pogratulowac dobrego slowa na reefbuilders.com o jego lampach. Niech kazdy mowic co chce, ale chyba nikogo wczesniej produkt nie byl reklamowany na reefbuilders.com - Gratulacje.

http://www.reefbuilders.com/2009/12/01/pacific-sun-modular-aquarium-led-lamp-upgraded-bt-status/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+reefbuilders%2FCTjt+%28Reef+Builders%29&utm_content=Twitter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie dzisiaj dzwonil Przemek i powiedzial ze wlasnie wyslal do mnie lampy :D. Kurcze juz nie moge sie doczekac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi