Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 Hejka koledzy i koleżanki !!! Znalazłem parę footek z budowy mojego systemu.:sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 jeszcze pare footek:dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 dzisjaj porobie swieze footki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 posument wytrzyma nawet bombardowanie:D Solidna robota. Wisła Kraków gratuluje;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 Fotki z podłączania filtra RO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 fajnie to rozwiązałeś - z głową. Jeszcze tylko ładnie zabudować wszystko i będzie ekstraklasa Pozdrawiam, Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 tak będzie wszystko zabudowane tylko musi mnie najść na razie kompletuje całą obsadę zbiornika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 przygotowanie "terenu" pierwsza klasa! gratuluję! życzę by nakład pracy zwrócił się "pięknem dla oka" :sad: no i po tych "roboczych" fotkach czas chyba pokazać całe szkiełko??? ps. cieszę się , że nie tylko ja "rwałam" podłogi, potem cement i zbrojenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 całe szkiełko pokaże mniej więcej za pół roku jak wszystko dopracuje w systemie ZEO ale moge pokazać stare akwa w systemie DSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2009 Pełen profesjonalizm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2010 foteczki mojego szczepkarium :dance3::smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2010 piknie Panie piknie. Jaga pozdrawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2010 Bardzo ładnie wygląda baniaczek:) Gratulacje:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2010 będzie kozak baniak!!!!!!!!!!!!!!!!!! latem wpadam z obcęgami :dance3: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KACZOR 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2010 Nieźle zazbrojona ta poleczka :dance3: hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2010 Dziś miałem gości fotografów Sylwie i Michała więc wrzucam parę fotek a im bardzo dziękuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2010 99% publikacji na temat mandaryna opowiada o braku mozliwosci wykarmienia go w akwarium. Twoj raczej nie wyglada na zaglodzonego :-) Dokarmiasz to bydle ? ;-) Oczywiscie gratulacje z okazji caloksztaltu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach