smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2009 Co sadzicie o tych podstawkach? Zna ktos sprzedajacego? Potrzebuje troche podstawek pod szczepki... http://www.allegro.pl/item594027231_zanclus_podstawki_pod_szczepki_10szt.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 Sądząc po nicku i miejscu zamieszkania - to może być właściciel jednego z najładniejszych zbiorników w Polsce (ostatnio nagrodzonego tytułem DTOTQ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 to niech sie przyzna bo musze kupic a nie chce kupowac czegos toksycznego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 http://www.zanclus.net/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 Nie jestem do końca pewny, ale chyba właściciel powyższej strony nie ma wiele wspólnego z tym kontem na allegro. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 ja też nie jestem do końca pewny czy dobrze trafiłem :pardon: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2009 Przeciez to podstawki od Yoki hehe.Nie raz kupowalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2009 to nie mogl sobie napisac yoka? ':-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2009 Przeciez to podstawki od Yoki hehe.Nie raz kupowalem.No właśnie:) Widziałem u Michała te podstawki i fajnie wyglądają :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2009 No dobra, michal przyznaj sie czy to ty ! Potrzebuje kupic ale od "pewnego" sprzedawcy co by sie nie okazalo ze mi obsada padnie :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2009 Przyznaje sie:) robie te podstawki od ok 2 lat i jak narazie nikt nie zglaszal problemow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach