tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2010 Rafał filmik super i to nawet bardzo, powiedz mi tylko ile MB miał ten film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2010 231mb ponad godzine na YT sie ładował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2010 No tak też myślałem, bo jakość jest dobra no i sporo tego. Ale to rozumiem, jak filmik to filmik, przynajmniej widać konkretnie, a nie pikseliza :smile: Piknie się prezentuje baniaczek :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2010 Filmik świetny, piękny wycinek rafy masz u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2010 hej, jak wiekszość pewnie wie od paru tygodnie uzywam biopellets, leci juz czwarty tydzien, odpieniacz juz pieni super, woda czysta! Dla mnie SUPER sprawa te kulki, na youtube wrzuciłem filmik miłego oglądania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2010 Akwa super! Jaka pompa napedza ci filterek z kulkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2010 jakaś chińska była z filtrem do zeo odrazu Octopus 1000L/h coś na kształt małego ocean runner AM. Jak podaje producent na etykiecie wydajność to 1000L/h ale mi sie wydaje ze jest zdecydowanie mocniejsza, musiałem ja stłumić do peletek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2010 jakaś chińska octopus 1000L/h jak podaje producent ale mi się wydaje ze jest zdecydowanie mocniejsza musiałem ja przytłumić, zrobiona coś na wzór małego aqua medica ocean runner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 w akwariach zagościły nowe rybki halichoeres chrysus i nemateleotris decora... sorki za kiepską jakość zdjęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 od kiedy masz halichoeres chrysus ? Mam ją przeszło 5 miesięcy ale moja zasypia zakopując się w piasku . I poszukując jedzenia przekopuje piasek. Babki to przy niej pikuś :-) sorry mam jednak Halichoeres chloropterus ,ale bardzo podobny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 mam od wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 ale nie masz dsb w baniaku ? bo on robi wulkany z piasku i jest tylko wielki mlyn, ale za to piaseczek pierwsza klasa . Ogólnie na początku szukał pożywienia w skałach ,ale jak wyjadł większości to przerzucił się na piasek . No chyba że solidnie będziesz karmił, chociaż :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 nie mam DSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Kwiecień 2010 Rafciu piknie jak zawsze z tego co się orientuję to chrysus tylko śpi zakopując się w piasku Wargacze tak mają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Kwiecień 2010 z nudów zrobiłem dziś małe porządki w sumpie, zamieniłem miejscami odpieniacz z kulkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 parę nowych fotek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 fajowsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2010 Brawo! Niedlugo bedzie caly koralowy las! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach