Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 planuję zmienić baniak na większy ale jeszcze waham się z litrażem czy taka obsada ryb mogła by być? 3x sphaeramia nematoptera 2x amphirion ocellaris 1x pterapogon kauderni 1x chryspira parasema 1x pictichromis paccagnellae 1x labroides dimidiatus czy można z ryb coś dodać? np jakiegoś mniejszego pokolca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 100 litrów a 200 litrów to niebo i ziemia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 (edytowane) w 100 nie jak co to 200 lub ile masz tam miejsca na nowy zbiornik p.s który rejon Tarnowa ? Edytowane 14 Kwiecień 2014 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 w 100 nie jak co to 200 lub ile masz tam miejsca na nowy zbiornik p.s który rejon Tarnowa ? 33-100 o to ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 tak 33-100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radiesteta 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2014 Z Pictichromis paccagnellae bym uważał. Ponoć bywają agresywne. Baaaaardzo podobna jest Gramma loreto Loretka. Ma tę zaletę, że nie jest agresywna. Niestety jest znacznie droższa ale pewno własnie dlatego, że spokojniejsza a pictochromiasy tańsze bo mniej ludzi je kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2014 aha tak 33-100 ej masz pompke cyrkulacyjna jvp 102 czy jakoś tak bo dzi ją kupiłem wkładam do akwa podłączam inie działa miałeś tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2014 rusz wirnikiem to w którym rejonie Tarnowa ? ja XXV-Lecia a ty ? może my sąsiady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2014 rusz wirnikiem to w którym rejonie Tarnowa ? ja XXV-Lecia a ty ? może my sąsiady ja nie wiem który rejon wiesz gdzie jest gemini park ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach