Skocz do zawartości
Gekoon

Obsada do baniaczka 100/200 l

Rekomendowane odpowiedzi

planuję zmienić baniak na większy ale jeszcze waham się z litrażem czy taka obsada ryb mogła by być?      3x sphaeramia nematoptera                                                                                                                          2x amphirion ocellaris                                                                                                                                    1x pterapogon kauderni                                                                                   

1x chryspira parasema                                                                                                                                  1x pictichromis paccagnellae                                                                                                                          1x labroides dimidiatus                                                                                                                                                                                                                                                                                                         czy można z ryb coś dodać? np jakiegoś mniejszego pokolca?       

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 100 nie

jak co to 200 lub ile masz tam miejsca :) na nowy zbiornik

p.s

który rejon Tarnowa ?

Edytowane przez AnT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 100 nie

jak co to 200 lub ile masz tam miejsca :) na nowy zbiornik

p.s

który rejon Tarnowa ?

33-100 o to ci chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Pictichromis paccagnellae bym uważał. Ponoć bywają agresywne. Baaaaardzo podobna jest Gramma loreto Loretka. Ma tę zaletę, że nie jest agresywna. Niestety jest znacznie droższa ale pewno własnie dlatego, że spokojniejsza a pictochromiasy tańsze bo mniej ludzi je kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha

tak 33-100

ej masz pompke cyrkulacyjna jvp 102 czy jakoś tak bo dzi ją kupiłem wkładam do akwa podłączam inie działa miałeś tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rusz wirnikiem ;)

to w którym rejonie Tarnowa ?

ja XXV-Lecia a ty ?

może my sąsiady :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rusz wirnikiem ;)

to w którym rejonie Tarnowa ?

ja XXV-Lecia a ty ?

może my sąsiady :)

ja nie wiem który rejon wiesz gdzie jest gemini park ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi