Carolin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2014 Problem z białym pasożytem, to coś wygląda jak ślimak nagoskrzelny, nie idzie go oderwać z grzybka, wyraźnie go zjada. Co to jest dokładnie i jak się go pozbyć, miał ktoś podobny przypadek? Przeszukałam wszystkie fora i znalazłam tylko jeden post, gdzie ktoś miał też takiego pasożyta, ale nie wiadomo było jak go usunąć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rally8pl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2014 (edytowane) A to czasem nie wnetrznosci ? Edytowane 3 Marzec 2014 przez Rally8pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carolin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2014 Już tak własnie parę osób powiedziało... Poczekam i zobaczę co z tego będzie. Jak dla mnie- ruszało się i pełzało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2014 Nie masz się czym martwić, samo zniknie- nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Miałam coś podobnego na rhodactisie. Tylko nie mogłam zrobić lepszej fotki, samo przyszło-samo poszło! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorn76 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2014 to od zestresowania się wypluwa witki:) a potem wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2014 miałem coś podobnego i zdech po tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach