Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 wez 100 litrow kranowitu 3 kg soli kamiennej niejodowanej 250 g jaj solowca wszystko razem zamieszaj i czekaj na wyklucie )) dzisiaj odpalilem swoja letnia wylegarnie zyweg pokarmu. w niedziele zaczne podkarmiac zielonym planktonem i otrebami ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Wygląda mrocznie . Nie boisz się, że pewnego dnia zapuka do drzwi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 Sushi - to na pewno solowiec a nie zacier?... Ceny wódy tak wysokie że może po udanej destylacji i "kontroli jakości", zdjęcia Ci się pomyliły.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 solowiec, solowiec ))) spokojne babci piersi )) myslisz ze zostawil bym w ogrodzie ot tak sobie beczke z zacierem ???? ))) Wygląda mrocznie . Nie boisz się, że pewnego dnia zapuka do drzwi? Blum ? ))zobaczymy co z tego wyjdzie )) idea jest taka zeby zaciagac codziennie siatka zywe zarcie i chlup do baniaka )) gdzies czytalem ze to dziala. chce sprawdzic ) a jak nie to faktycznie przepedze )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 skąd wziąłeś jaja - jeśli można zapytać.... też bym spróbował coś takiego zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Maj 2013 allegro pakowane po 100 g sol kamienna niejodowana w pobliskim spozywczaku po 2 zeta za kg ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2013 ładne kwiatki Ale ogółem też jestem ciekawy co z tego ,,wyjdzie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don_Vall 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Maj 2013 A to mają być larwy czy osobniki dorosłe? Nie za mało światła będzie i tlenu w beczce? Ja mam przygotowaną hodowlę ale w przeźroczystych pojemnikach i z wiedzy wyczytanej - konieczne jest światło - niekonieczne napowietrzanie. Dorosła wymaga dużo czasu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Maj 2013 (edytowane) na razie i tak zimno wiec i wylkuwalnosc jest praktycznie zerowa. czekam na cieplejsze dni i nie podchode do beki. na razie polecialo tam troche torfu, otreb zytnich i i jakies glony z mojego baniaka o swiatlo i tlen sie nie martwie. beka stoi na sloncu ))) Edytowane 27 Maj 2013 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach