Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2013 Przeglądając forum da się zauważyć braki w avatarach dlatego niniejszym zachęcam do dodawania ich .Można wrzucić jakąś grafikę, zdjęcie akwarium, zdjęcie z dowodu osobistego, z legitymacji, ze ślubu, z imienin, z fotoradaru, etc. Krótki tutorial:Żeby dodać avatar na forum należy w prawym górnym rogu kliknąć na swoją nazwę użytkownika, rozwinie się krótkie menu -> klikamy "Ustawienia". Teraz w zakładce "Informacje ogólne" wystarczy kliknąć button "Zmień zdjęcie", otworzy się dodatkowe okienko, klikamy "Przeglądaj" i wybieramy odpowiedni obrazek ze swojego komputera. (Procedura taka sama jak przy dodawaniu zdjęć do postów).Dozwolone wymiary obrazka na chwilę obecną wynoszą 700x700px. P.S. Tak, wiem, że za zniknięcie części avatarów odpowiadam ja (nie będę zrzucał winy na wredną aktualizację) i jestem gotów w ramach pokuty publicznie się wychłostać rozgotowanym makaronem. Wszystkich tych, których avatary 'zniknąłem' raz jeszcze przepraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2013 Jutro sobie dam awatar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 No,już wsadziłem zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Ja miałem avatar ale znikł sam, bez mojej pomocy jakieś dwa miesiące temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Tak znamy winnego :_) Niestety musisz wrzucić jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Jam Ci to, nie chwaląc się, uczynił .Snake, tym razem nie pingwin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 Ktoś musi być poważny na forum :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 a ja zostane przy swoim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marbecz Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2013 To i ja się przyłączę do akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 Snake musi być poważny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 Tomek najbardziej poważny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 No moglibyśmy dyskutować nad tą "poważnością" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 ja też przy swoim zostanę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 yep... kovalsky is back Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAU 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 Sporo tu pingwinów. Czy to Magadaskar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 NO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 NO NO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio20005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2013 Ehhh znam TO !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach