n_slawek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Kwiecień 2013 (edytowane) witam prosze o pomoc . co to jest za glonisko i jak najlepiej z nim walczyc Edytowane 13 Kwiecień 2013 przez n_slawek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_slawek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) witam prosze o pomoc . co to jest za glonisko i jak najlepiej z nim walczyc a wiec walcze z tym zielskiem juz troszeczke...... i przegralem zawalilo zielskiem ma maxa mimo ze dolalem Mg prawie 2 butle teraz pozostala tylko porzadna kosiarka spalinowa aby sie tego pozbyc ale....... moze to swiatelko mi wszystko piep....y? moze nie potrzebnie mieszam oswietlenie? bo na poczatku swiecilem 105w compact FL10000k deylight / 7100k actinic a potem dolaczylem to 6X3W High Power White 12,000K LED--DIY i 6X3W High Power Royal Blue 445 nm LED--DIY 120-140 lumens moze to jest problem[/size] a w sumpie mam slale z tego samego zakupy tam swiece tylko stara lampa led 24 led 1w i zieleniny nie ma poradzicie cos mi dzieki Edytowane 12 Maj 2013 przez n_slawek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 Jakiej soli używasz i jak często robisz podmiany ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_slawek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2013 instant ocean lub kupuje gotowa wode w sklepie podnianki robie co tydzien po 3-4 gal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach