mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2013 @sushi jak zwykle treściwie Powtarzam jeszcze raz temat ma za zadanie wyjaśnić kwestię wielkości komory pod odpieniacz. Nie pod względem funkcjonalności a możliwości oczyszczania ,wydajności itd. A tu oryginał http://aqua-reef.pl/topic/4242-wymiary-sumpa-a-dzialanie-odpieniacza/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falco66 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2013 Mariusz - tak myślę że nie tylko odpieniacz jest ważny przy filtracji ( ale to moje tylko przemyślenia ) chyba cyrkulacja jest istotną i obiegówka. Kiedyś pisaliśmy o moim problemie. Dałem moc cyrkulacji + do tego obiegówkę jak w hydroforze ale plastik i problemy jak na razie odeszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2013 Cyrkulacji mam aż nadto ale muszę pomyśleć o obiegówce.Zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach