pad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2012 (edytowane) no teraz gitara. Mam ciemny profil w pełnej wersji. Ale shoutbox dalej nie działa. Pięknie dziękuję z tego wszystkiego to mi wersję mobilną na kompie załadowało... Edytowane 26 Grudzień 2012 przez pad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 Uff . Z pisaniem odpowiedzi jak rozumiem nie ma żadnych problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 piszę z laptopa - teraz mam na kompie to co miałem na telefonie - próba zmiany profilu przenosi mnie na wersję mobilną... to już wolę tak jak było, bo w telefonie wersja pełna mi się otwiera a na kompie mobilna. Z pisaniem odpowiedzi do tej pory nie miałem problemu - tylko shoutbox nie działa. Odp z telefonu... chyba tego nie ogarniam 'odp z telefonu' napisałem jako 'odpowiedz' telefonu a dodało mi do poprzedniego postu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 Jaka przeglądarka na laptopie? chyba tego nie ogarniam 'odp z telefonu' napisałem jako 'odpowiedz' telefonu a dodało mi do poprzedniego postu... To normalne, jeśli szybko napisze się jeden post pod drugim, wtedy są automatycznie łączone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 właśnie przed chwilą udało mi się włączyć ciemny na laptopie. Mam firefoxa. Gra i buczy teraz sękju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Grudzień 2012 (edytowane) Loccutus : Co potrzebujemy? - NetBeans 6.5/7.2 (+ wymagane JDK) - Android SDK - Android plugin for NetBeans http://forum.android.com.pl/f42/netbeans-a-rodowisko-programistyczne-dla-androida-363/ Eclipse jest fajny ale to straszny moloch. Edytowane 26 Grudzień 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach