snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Ja mam wersje 2 i jest ok . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Właśnie może tu jest pies pogrzebany. Aktualizować do najnowszej i po kłopocie.Co do telefonu, bez problemów piszę ze starej N97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Szczerze mówiąc to nie wiem jaka jest nowa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Właśnie może tu jest pies pogrzebany. Aktualizować do najnowszej i po kłopocie.Co do telefonu, bez problemów piszę ze starej N97 Mariusz jak masz Tapatalka zrób aktualizacje i po problemie, powinno działać u mnie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Nowa to chyba 2 ? No muszę zaktualizować bo tablecik przydaje się bardzo w różnych dziwnych miejscach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Zrobiłem właśnie update taplatapla . Prosze o sygnały, działa i jest ok? Nie działa - zepsułem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Nie mogę baby od kulek odgonić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 test :-) nie widze roznicy zrob aby shoutbox dzialal:D i wejdz na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) U mnie dziala na tablecie Tylko czas z prawej strony jest po angielsku Edytowane 23 Grudzień 2012 przez DarekB30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Nied chodzi mi o tapatalka, bo na telefonie szystko bangla, chodzi mi o tableta, tu nie mam tapatalka i nie chce miec, lubie na tablecie pelne wersje i tu jest problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Masz Firefox'a na tablecie? Ehh...nawymyślali te macane telefony bo in randki nie wychodziły, a teraz trzeba się gimnastykować nad tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Nied chodzi mi o tapatalka, bo na telefonie szystko bangla, chodzi mi o tableta, tu nie mam tapatalka i nie chce miec, lubie na tablecie pelne wersje i tu jest problem... Nie wiem o co chodzi u mnie dziala wszystko domyslnie otwiera wersje mobilna ale na dole strony jest przycisk pelna wersja nawet teraz pisze z tableta i mam wlaczona pelna wersje strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Otóż właśnie. Już myślałem, że tylko ja jestem w uprzywilejowanej sytuacji i mogę wybrać pomiędzy sposobem przeglądania forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 No lata z taplapaplataka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Dobra, poddalem sie, zainstalowalem tapatalka. Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Dobra, poddalem sie, zainstalowalem tapatalka. Pozdrawiam Seb mięczak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 też z androida nie mogę wysłać - enter nie wysyła, ale też guzik wyślij nic nie robi. Za to znalazłem fajny ficzer - jak tak próbowałem wysłać z telefonu, to mi zmienił wygląd z ciemnego na jasny na laptopie... A może właśnie dlatego, że jednocześnie jestem zalogowany tu i tu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Daruś, wiem o czym piszesz, mam to samo, tyle że w pełnej wersji forum działa kulawo, nano na przykład dziala mi normalnie w pełnej wersji. Pozdrawiam Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach