seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Cześć Dlaczego jest tak że używając tableta muszę używać wersji mobilnej forum, bo w wersji normalnej nie mogę pisa ć odpowiedzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 ć ja moge, ale z kolei nie moge pisac w Shoutboxie bo mi nie wysyla wiadomosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Ja teoretycznie też mogę, ale nie widzę w oknie wysyłania wiadomości w którym pisze całych wyrazów, tylko pierwsze litery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 chmm , ja caly czas pisze z tabletu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Ale ze słownikiem czy bez? Bez slownika dziala normalnie, to pisze z tableta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) ja slownik wylaczylem na starcie bo mnie qrwica brala po paru wyslanych wiadomosciach pisze z palca Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Jak pisze bez polskich znakow to znaczy ze tablet. Jak juz mam polskie znaczki to znaczy ze pisze z kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Mi tez z tabletu dziala dobrze. Jednak rzadko uzywam pelnej wersji. Raczej z tapatalka pisze. Natomiast slowniki powylaczalem bo zyly wlasnym zyciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Problem występuje przy pisaniu odpowiedzi poprzez okno "Dodaj odpowiedź" znajdujące się na dole strony w widoku tematu czy w pełnym edytorze otwieranym poprzez kliknięcie przycisku "Dodaj odpowiedź" na górze tematu? Ew. w obu przypadkach? Na początek warto sprawdzić, czy włączona jest obsługa java script w ustawieniach przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Jak będę w chacie to sprawdze, ale póki co to problem występował w szybkim oknie. A jak mam sprawdzić tą jave? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Problem występuje przy pisaniu odpowiedzi poprzez okno "Dodaj odpowiedź" znajdujące się na dole strony w widoku tematu czy w pełnym edytorze otwieranym poprzez kliknięcie przycisku "Dodaj odpowiedź" na górze tematu? Ew. w obu przypadkach? Na początek warto sprawdzić, czy włączona jest obsługa java script w ustawieniach przeglądarki. Tak jak napisałeś ale wcześniej używałem tabletu i wszystko było ok Tapatalk też mi nie znajduje forum ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Jak będę w chacie to sprawdze, ale póki co to problem występował w szybkim oknie. A jak mam sprawdzić tą jave? :-) Jaką masz przeglądarkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Taką jaka była w tablecie samsungowa :-) mam tam też chroma i operę ale samsungowa mi najbardziej odpowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Ahm... Niestety na oczy tego cuda nie widziałem. Pozostaje Ci poszperać w ustawieniach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 W tym orłem nie jestem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2012 Ja wlasnie posze z taptalka wiec musi dzialac ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 Ja wlasnie posze z taptalka wiec musi dzialac ;-) Właśnie tobie działa na której wersji ? Ja mam pierwszą,NR lata jak trzeba a AR nie znajduje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2012 No co Ty seb ja często przeglądam i piszę z tableta lub telefonu wsio działa jak trza, popatrz co masz w ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach