Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2012 ktory pewnie nidlugo pojawi sie na TYM forum ))) jak chcesz krzyczec, ze ci sie admin nie podoba to MOZESZ ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) trochę moja wina a w ogóle to ruch tu dzisiaj taki nie wiadomo czemu ? Edytowane 20 Grudzień 2012 przez michal98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2012 "Zle sie dzieje w Panstwie Dunskim" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) Tester, mam wiele uwag do Ciebie! ale bardzo mi sie podoba to, ze dales sie czlowiekowi uczciwie odniesc do sytuacji. szacun a zle sie dzieje juz od zalozenia nr, bo zle byly zalozenia jego powstania. tzn moze dla wlasciciela wcale nie byly zle jednak uczciwosci tam tyle co kot naplakal. ja to uznaje za najwiekszy przekret polskiej akwarystyki morskiej. taka mentalnosc Kalego. ty daj nam czlowiecze cala swoja akwarystyczna wiedze na chwale "rs" a jak nam podskoczysz to wypier.... moze dla uczciwosci ODDAJCIE wszystkie cegielki ktore ludzie wlozyli w budowe tego moim zdaniem nieuczciwego forum razem z banem. stac was na to ??? jesli zniknie pare tysiecy wartosciowych postow to moze w koncu akwarysci przejza na oczy Edytowane 20 Grudzień 2012 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 ktory pewnie nidlugo pojawi sie na TYM forum ))) jak chcesz krzyczec, ze ci sie admin nie podoba to MOZESZ ))) To by było nawet wskazane. Myślę, że tutejsi admini wolą podobać się kobietom . Tester, mam wiele uwag do Ciebie! ale bardzo mi sie podoba to, ze dales sie czlowiekowi uczciwie odniesc do sytuacji. szacun a zle sie dzieje juz od zalozenia nr, bo zle byly zalozenia jego powstania. tzn moze dla wlasciciela wcale nie byly zle jednak uczciwosci tam tyle co kot naplakal. ja to uznaje za najwiekszy przekret polskiej akwarystyki morskiej. taka mentalnosc Kalego. ty daj nam czlowiecze cala swoja akwarystyczna wiedze na chwale "rs" a jak nam podskoczysz to wypier.... moze dla uczciwosci ODDAJCIE wszystkie cegielki ktore ludzie wlozyli w budowe tego moim zdaniem nieuczciwego forum razem z banem. stac was na to ??? jesli zniknie pare tysiecy wartosciowych postow to moze w koncu akwarysci przejza na oczy Tylko błagam. Nie przenoście nam awantur do Krakowa . P.S. I dlaczego ten temat jest w technicznym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 P.S. I dlaczego ten temat jest w technicznym? Może to miała być jakaś uszczypliwość w stosunku do admina? Na wszelki wypadek dałbym bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Okażę litość przed końcem świata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Bartek vel Tester mial na mysli: " zle sie dzieje w panstwie Cybulskim" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregior 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Kurcze i przez PS będzie mi się źle kojarzyło Post Scriptum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 P.S. I dlaczego ten temat jest w technicznym? bo to taki temat... do przedu, do tylu, do przodu, do tylu, do przodu, do tylu, do przodu, do tylu,do przodu, do tylu,do przodu, do tylu,do przodu, do tylu,do przodu, do tylu....... to raczej techniczne ruchy ))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Nie boicie się zdalnie sterowanego banana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 jedyna rzecza, ktorej boje sie z tej strony jest zdalnie sterowany bąk to by bylo powalajace hehehehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pante 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Będzie dobrze mi tu nawet kolorki jakoś bardziej optymistycznie wyglądają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 No to się prezes doigrał ... ...nie ma to jak być na koniec obrzuconym stekiem kłamstw i oszczerstw (wiem coś o tym) i tu wielki szacun dla Testera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Być może się mylę ale czy producent,dystrybutor nie jest zobligowany do dołączenia instrukcji w języku polskim ? Taka mała dygresja,bo gdzieś tam przemknął taki wątek.Jak to jest,czy ktoś taki może ponieść jakieś konsekwencje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 Jest, i o tym mowi Ustawa o Języku Polskim. i za to sa stosowne kary.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 No więc ,pana który nie przestrzega takiej ustawy , można ud***ć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) mozna kazdego producenta i dystrybutora (nawet chinskich piedolek za 1,50 zl) ktory do produktu nie dolacza ulotki/instrukcji w j. polskim tutaj wiecej: http://prawo.legeo.pl/prawo/ustawa-z-dnia-7-pazdziernika-1999-r-o-jezyku-polskim/rozdzial-4_przepisy-karne/?on=01.10.2011 aprzed wojna starzy ludzie mowili: "a kto o tym nie wie ten kiep" ) ale ja oczywiscie zakladam, ze wszyscy o tym wiedza hehehe... Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach