buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Mam problem, nie moge edytowac posta, czy Modek moglby cos zmienic, zeby mozna bylo edytowac... Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Modek dal mozliwosc edycji do 10 min od napisania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 (edytowane) Modek dal mozliwosc edycji do 10 min od napisania :-) i wystarczy Edytowane 28 Październik 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Moim zdaniem powinno byc caly czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Moim zdaniem powinno byc caly czas... uwież - tak jest dobrze (coś na ten temat wiem ) moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 No moze nie dla wszystkich, walnalem babola i chcialbym go poprawic zeby innym nie mieszac w glowie, no ale juz nie moge :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Niestety tak pozostanie , w niektórych przypadkach jeśli coś jest nie tak mogę poprawić Jest to zrobione tylko i wyłącznie po to aby myśleć co się pisze :-) a nie na drugi dzień kasować :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach