ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Panowie - swietna robota. Wyniki, ktore otrzymaliscie ( raczej - ktore TORPEDO otrzymal) na pewno przydzadza sie nam wszystkim. Moge dodac, ze w moim Powermodul'e tez wystepuje "zwis" szyby oslaniajacej swietlowki. Odstaje najwiecej okolo 1cm ( model 8x). Jak wszystkie produkty ATI, taki i Powermodul zalatuje troche chalupnicza robota. Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 a ja tylko zapytam, dlaczego nie widac zdjec ktore zamiesciles? te co dodal thcskiba widac a twoich nie :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 No tez fotek nie widze . TORPEDO- powiedz mi czy masz w planach wymiane tych wentylatorow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TORPEDO 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Sorry! Fotki chyba teraz będą. Pierwszy raz umieszczałem fotki na serwerze forum i "pochrzaniłem" A cały dzień byłem zajęty i tu nie zaglądałem. Może ktoś potwierdzić, że już są? Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Ja mialem caly czas wiec nie wiem o co chodzi pozostalym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 U mnie też fotki były cały czas. Nie zaznaczyłeś przy tworzeniu albumy przypadkiem opcji "Przywatny" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TORPEDO 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Exactly Ale już poprawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Bardzo zaciekawil mnie ten temat wiec w te pedy polecialem do sklepu i kupilem wlasny miernik jutro przetestuje ile swiatla zabieraja mi oslony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2008 Bardzo zaciekawil mnie ten temat wiec w te pedy polecialem do sklepu i kupilem wlasny miernik jutro przetestuje ile swiatla zabieraja mi oslony. Mariusz przyda ci sie nie tylko do tego zrob sobie jakas ramke ktora zawsze przypadnie w to samo miejsce i odpowiedni zaczep do czujnika luxometru i sprawdzaj raz w miesiacu o ile slabiej swieca swietlowki ja swojego czasu przyjalem punkt 25% dla hqi i wymienialem Zakup takiego miernika wcale nie musi byc na jeden raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2008 Bardzo zaciekawil mnie ten temat wiec w te pedy polecialem do sklepu i kupilem wlasny miernik jutro przetestuje ile swiatla zabieraja mi oslony. Mariusz i jak pomiary ci wyszły ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2009 Mariuszowi wyszlo z oslonami ok 10-15% swiatla mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2009 Kurcze zapomnialem o tym topicu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach