Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2008 Pewnie niektórzy zdążyli już zauważyć, że od niedawna na stronie głównej widnieje link do targowiska. Na razie trwa okres testowy tego komponentu, zobaczymy jak będzie się spisywał i czy się w ogóle spodoba. Wystawianie ogłoszeń jest bardzo proste, chyba nie ma co objaśniać. Bardzo proszę o zgłaszanie wszelkich uwag, pomysłów, propozycji dotyczących targowiska w tym temacie. Pozdrawiam i zapraszam do testowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Link do targowiska jest już dostępny dla wszystkich, ogłoszenia mogą przeglądać także nie zalogowani. Zmienił się troche sposób publikacji ogłoszeń, ogłoszenie po dodaniu od razu pojawia się na stronie, a nie jak wcześniej publikowane było dopiero po zatwierdzeniu przez administratora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Tomku, swietna robota, to jest w koncu targowisko z prawdziwego zdazenia:) wielkie brawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Racja tylko trzeba zachcecic uzytkownikow do wstawiania Nawet przegladajac wzrokowo mozna znalesc to co nas bedzie interesowac o ile wkleimy fotke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Dzięki za dobre słowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Tylko nie mowcie ze sie czepiam :eek: Mi brakuje tam mozliwosci dopisywania komentarzy. Np ktos sprzedaje caly baniak razem ze sprzetem i ludzie beda mogli sie pytac co jeszcze zostalo, a co juz sprzedal itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 Po to dopisuje się kontakt do danego ogloszenia zeby każdy mógł napisać i zapytać, można też wysłać PW na forum, itp. W przyszłości może dodam jakiś system komentarzy na razie są inne pilniejsze sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 No ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2008 No no no świetnie to zrobiłeś Jakie jeszcze działy oprócz targowiska i forum będą dostępne w ramach portalu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2008 Bardzo mi się podoba @Tomek świetna robota, ciesze się że to najlepsze forum, tak fajnie się rozwija. Tu czuje się zrelaksowany i wolny, można wszystko na luzie opisać. Forum pewnie potrzebuje wsparcia finansowego, przegapiłem zrzutkę i nie wiem gdzie można wpłacić :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2008 ... az sie chce powiedziec aqua-reef tworzymy z pasja.... albo aqua-reef pierwsze niezalezne forum o akwarystyce morskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2008 Właśnie, podaj numer konta bo ja też na wakacjach byłem i nie wpłaciłem zrzutki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2008 Jakie jeszcze działy oprócz targowiska i forum będą dostępne w ramach portalu? Oprócz targowiska i forum pojawi się jeszcze galeria, cały czas trwają poszukiwania dobrego skryptu galerii. Będzie tez zbiór artykułów, muszę znaleźć chwilkę aby dodać te które mam, jeżeli chodzi o inne to poszukujemy redaktorów/tłumaczy którzy mogli by redagować nowe artykuły do umieszczania na wortalu. Myślałem też nad dodaniem kalkulatorów podobnych do tych na RC tyle że z używanymi u nas jednostkami, ale nigdzie nie moge się doszukać wzorów tam używanych. Poza tym jestem otwarty na wszelkie propozycje, jeżeli ktoś ma jakiś ciekawy pomysł to zapraszam na PW albo do napisania wątku w dziale "Forum", a nóż coś z tego wyjdzie ciekawego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2008 Nie wiem co robie zle ale nie moge umiescic zadnego ogloszenia, na kazda pobe odpowiada mi, ze musze sie zarejestrowac. Co robic??? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2008 Coś i u mnie jest nie tak, bo mimo, że jestem zalogowany dostaję w ogłoszeniu komunikat >>> Aby zobaczyć informację kontaktową, zaloguj się <<< Pozdrawiam Kosek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2008 W najbliższy weekend będe robił update i postaram się naprawić wszystkie błędy :good: Na razie proszę o korzystanie z targowiska na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach