marti701 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2008 Kupiłem Cosmofen i formatki pmma 8mm. Sump już sklejony, jutro biorę sie za odpieniacz Wczoraj wróciłem z delegacji, pompa obiegowa była ustawiona za blisko szyby i przyssała się wlotem. z braku obiegu, w sumpie wzrósł poziom o ok. 8cm. Odpieniacz na szczęście nie przelał. Coraz bardziej lubie tego KZ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2008 Foty KZ i Royal inaczej :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2008 Wlasnie sie zastanawiam czy sobie nie sprawic :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2008 nie wiem jak dla was ale dla mnie ta rura to tylko bajer "odmiennośći" dużo bardziej podoba mi sie przewężenie np z BK supermatines , działa tz fofmuje pianę równie dobrze. Oczywiście o ile miało by taką sama średnice reakcyjnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2008 Rafal co to za skrot SWC? a tak przy okazji sprawdziles PM, bo chyba paczki nie wyslales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2008 To skrot nazwy producenta http://saltwaterconnection.com/ Ps. Paczka uszykowana tylko brak twojej decyzji ktory wyslac dzis pisalem znowu na gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB. 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Grudzień 2008 Witam @thcskiba Jaka jest możliwość kupna tak wytłoczonej rury' Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2008 Pytalem u nich i z wyslka do nas nie bedzie wiekszego problemu ale cena tej rury do tego dojdzie koszt transportu okolo 100 dolarow ubezpieczenie plus ostroznie szklo i na koniec nasz urzad celny to wychodzi juz niezla suma :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 @Rebciu minęło już prawie dwa miesiące od kiedy użytkujesz odpieniacz KZ. Podzielisz sie nabytymi w tym czasie doświadczeniami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Odpieniacz ma kilka minusów - pompa, zasysanie powietrza i niskie zanurzenie co wymusza wysoką szafkę ale w sumie ma kilka zalet, których brakuje BK. Z drugiej strony BK jest perfekcyjnie dopracowany i w sumie z odpienianiem nie ma problemów. Tak czy siak oba u mnie zostają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Tak czy siak oba u mnie zostają Takiemu to dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 @Rebciu, weź się trochę rozpisz, zbiera po BK, jest glosniejszy, zanurzenie ile dokladnie cm? itd? Czy dobrze zrozumialem, że używasz dwóch na raz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Nie, nie używam dwóch na raz i razem pracowały jakieś dwa dni. Niestety z powodu właśnie wysokości odpieniacza i tego jego zanurzenia nic z tego nie wyszło. Zanurzenie w okolicach 25cm okazało się chyba najbardziej optymalne i ogólnie odpieniacz jest naprawdę bardzo dobry. Jak znajdę wolną chwilę to postaram się coś napisać więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2009 I jak Czarek, pochwalisz sie doswiadczeniami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach