yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2008 Przebywalem ostatni tydzien na Krecie (zoofilom mowimy stanowcze NIE:D) i troche pofocilem. Za jakosc z gory przepraszam :)Szkoda ze te zwierzaki ktore byly rzadkoscia nie powychodzily na zdjeciach lub bylem pozbawiony aparatu przez zone ktora robila fotki nedznych widokow. Milego ogladania chyba troche przesadzilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2008 W zaden sposob nie przesadziles, fotki super. Masz wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Sierpień 2008 Wie ktoś może co rośnie na 14stej fotce ?Mam kilka małych sztuk tego czegoś na skałkach i nie wiem co to takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2008 zdjecia niestety sie powtarzaja i nie ma sensu pokazywnaia czegos kilka razy. Blazenek ...gloniska jak w kazdym akwarium:) ponizsza fotka przedstawia cos dziwnego ..hmm...pamietam jak zrobilem sesje zdjeciowa czemus podobnemu w Egipcie ..na koniec okazalo sie ze to spruta metka ubraniowa:D Tu wygladalo jak by zylo : kolejna fotka z zolta rybka ktora pracuje w miejscowych zakladach oczyszczania, niestety nie udalo mi sie uwiecznic procesu czyszczenia ale slicznie to wygladalo jak kolejne ryby ustawialy sie zawisajac glowa w dol a to malenstwo obskakiwalo je dookola: jak juz jestesmy przy czyszczeniu to kolejna fotka przedstawia zwierzaki po praniu i na koniec akwarium restauracyjne.. niestety ilosc zycia znikoma: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach