AdrianPotocki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Grudzień 2011 jeszcze raz napisz: Ale wypas !!!!! Te refmaxy i inne moga sie schować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 jeszcze raz napisz: Ale wypas !!!!!Te refmaxy i inne moga sie schować... dokładnie wygląda mega super pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Piękne cacuszka ....godny następca mistrza Skiby Dokładnie zgadzam się z Bigwalkerem ale przed Skibą był jeszcze Swirlej tez robił fajne zabawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Dokładnie zgadzam się z Bigwalkerem ale przed Skibą był jeszcze Swirlej tez robił fajne zabawki A przed Swirlejem byl Janek Fitas od ktorego to wszystko sie zaczelo )), jesli ktos pamieta www.cypnyk.republika.pl (adres juz nieaktywny od daaawna...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Panowie ustalmy jedno: Skiba is the chosen and only one Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Nie ma co ukrywać i skromność nic nie da robota pierwsza klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Grudzień 2011 Świr to był magik toczenia wiertarką.... trochę tu brak wariata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 dawno tu nie zaglądałem, więc wrzucam co obecnie jest na patelni. Obecnie powstaje nowa zabawka do mojego baniaka -BIG BOY rura 300mm wysokość ponad 60cm wewn rozmiar rury w kubku to 150mm. Część rurek jeszcze nie pocięta. Równocześnie składam (już nie dla siebie) reaktor wapienny na rurze też 300mm wys. 40 cm. i w zestawieniu z baniaczkiem 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Zacny rozmiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Pralka Frania w wersji Transparent ))) i nikt mi nie powie, ze rozmiar nie ma znaczenia )))))). jak dla mnie SUPER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) e nuuuda sknociłbyś coś kiedyś czapka do podłogi jak zawsze chcialbym kiedyś toto zobaczyć jak dziala jak mój zbiornik urośnie to sie odezwe Edytowane 1 Marzec 2012 przez dyzzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Gienek , priv Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2012 nadszedł czas testów nowego odpieniacza -tym razem na becketcie powiem tylko tyle jest moc i na koniec krótki filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2012 Tak sie zastanawiam.... jak ci to bydle przeleje to ci zabierze prawie cala wode ze zbiornika z dolewka )))) ile ten kubek ma litrow ?? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2012 przy rurze 150mm wewn kubka mimo wszystko nie tak prosto przelać , a ile litrów wejdzie do kubka szczerze powiedziawszy nie liczyłem ale tak na oko to sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Marzec 2012 Jest moc, prawdziwy tajfun w róże reakcyjnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec 2012 dzięki uprzejmości naszego etatowego, podkarpackiego mistrza soczewki wstawiam nowa porcję zdjęć reaktora wapiennego w wersji xxl - rura 300mm wysokość 400mm. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2012 kolejna aktualizacja : 1. reaktor wapnia rura 200mm wys. 60 cm - pierwsza komora 2. nowość - reaktor ozonu - rura 120mm wysokość 60 cm cdn... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach