zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2012 Akwa fajnie sie prezentuje. Szkoda tylko ze zrezygnowales z czerwonych/rozowych korali..... Rozumiem przejscie na akropory i pozbycie sie montipor.... ale teraz zbiornik jest utrzymany w dosc chlodnych barwach. Dodatkowo ledowe swiatlo i...... no chyba ze takie wlasnie sa twe preferencje. ps. widze ze cyphastrea troche urosla 8-), ale chyba jeszcze nie ndaje sie do podzialu 8-) pozdrawiam i trzymam kciuki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Akwa fajnie sie prezentuje. Szkoda tylko ze zrezygnowales z czerwonych/rozowych korali..... Rozumiem przejscie na akropory i pozbycie sie montipor.... ale teraz zbiornik jest utrzymany w dosc chlodnych barwach. Dodatkowo ledowe swiatlo i...... no chyba ze takie wlasnie sa twe preferencje. ps. widze ze cyphastrea troche urosla 8-), ale chyba jeszcze nie ndaje sie do podzialu 8-) pozdrawiam i trzymam kciuki.... spokojnie będą inne kolory teraz szukam - takiej : Acropora cytherea co do samej Cyphastrea Decadia to aż się boję ciąć LPS praktycznie nie do kupienia nie chce myśleć jak by padł ostatnia wzmianka w 2008/2009 a to znalazłem na jednej stronie http://www.reeffarmers.com/limitedcyphastrea.htm Edytowane 9 Październik 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2012 ostatnio doszedł cukierek acan Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2012 No.... i ładny żywy kolor A co do acropory to dlaczego wlasnie ta odmiana? Oczekujesz od niej talerzowego wzrostu czy dlatego ze jest na czerwonej liscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2012 No.... i ładny żywy kolor A co do acropory to dlaczego wlasnie ta odmiana? Oczekujesz od niej talerzowego wzrostu czy dlatego ze jest na czerwonej liscie talerzowego wzrostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 pare fotek takie poglądowe - nie lajlepszej jakosci - ale są nie dawno doszła następna Acan. Hemprichii - prawdopodobnnie glonki sobie powoli schodzą baniaczek turla się własnym życiem Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2012 ktoś sie pytał o sump i góra - jeszcze taka sobie - szału nie m- może kiedyś jeszcze koronę muszę zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2012 Za parę miesięcy nie poznamy tego baniaka , niech to tylko wszystko ładnie urośnie. Trzymam kciuki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2012 cieszy mnie pierwszy raz ustawienie Twojej skały kolorki i przyrosty tradycyjnie cieszą oko pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2012 Superancko wyglada juz. Widze glony na tylnej i bocznych w kolorze brazowym.... To jest jakby kozuszek czy raczej klaczki? Pytam bo u mnie tez rosna brazowe ale klaczki . Tylna szyba jak jej dluzej nie poczyszcze to wyglada jak siersc kota i pieknie faluje w pradzie wody..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2012 Superancko wyglada juz. Widze glony na tylnej i bocznych w kolorze brazowym.... To jest jakby kozuszek czy raczej klaczki? Pytam bo u mnie tez rosna brazowe ale klaczki . Tylna szyba jak jej dluzej nie poczyszcze to wyglada jak siersc kota i pieknie faluje w pradzie wody..... glonki są już brązowe i znikają powoli to są klaczki max 1cm dł. tylnej szyby nie czyszczę ( na tylnej szybie dmucha pompa cyrkulacyjna i nie mam takiego problemu ) Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2012 (edytowane) tak się bawię teraz aparatem - próbuje coś tam cyknąć p.s może ktoś podpowiedzieć jak ustawić przy led - Canon EOS 550D Edytowane 12 Listopad 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Listopad 2012 Pupile i Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 tak daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Zdjęcia nie są złe, może trochę brakuje ostrości, obrabiasz je programie przed wstawieniem na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 (edytowane) Zdjęcia nie są złe, może trochę brakuje ostrości, obrabiasz je programie przed wstawieniem na forum? nic nie obrabiam fotki na szybkiego(z marszu zrobione) wstawione w wątek ponieważ nie dało rady na pw znajomemu dałem do wglądu - ot to cała prawda chciał luknąć na korale i tyle Piotrek - miałem mały zgryz ale wyszedłem na prostą trochę wiszenia z znajomymi na kom. i zaskoczyło ale tydzień po omacku i co ... .....czasem trzeba baniakiem kopnąć by zaskoczył ponownie pozdrawiam daniel Edytowane 9 Styczeń 2013 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Jak na foty z marszu, to są super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2013 Jak na foty z marszu, to są super dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach