mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2023 Wiesz może co to za acropora na 3 fotce? Bardzo fajny kolorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2023 6 godzin temu, mazmaciek napisał: Wiesz może co to za acropora na 3 fotce? Bardzo fajny kolorek Anacropora https://reefguard.pl/sklep/anacropora-goldenrod-szczepka-frag/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2023 o kurła, ale cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Lipiec 2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2023 Jak to natura potrafi zaskoczyć . Sześć dni od ściągnięcia młodych z stop które zostały już się tkanka pojawiła . 27.08.2023 Przed Po 02.09.2023 AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2023 Młodsza z młodej . Oderwały mi się dziś przy przestawianiu młodych dwie młode Fungia od podstawek . A tutaj taki widok wytworzyły młodego osobnika w podstawie . I z automatu czekamy teraz znowu pół roku co z tego będzie. Jak to potrafi zaskoczyć . AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2023 Ogólnie 17 miesięcy Z jednej do trzech od 2022.05.09 do 2023.10.05(dziś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2023 Ładniutka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2023 W dniu 3.10.2023 o 18:09, AnT napisał: Młodsza z młodej . Oderwały mi się dziś przy przestawianiu młodych dwie młode Fungia od podstawek . A tutaj taki widok wytworzyły młodego osobnika w podstawie . I z automatu czekamy teraz znowu pół roku co z tego będzie. Jak to potrafi zaskoczyć . AnT Dziś - 11 dni później Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2023 Gdzie można taka fungie dostać?😀 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2023 W dniu 15.10.2023 o 13:39, karol86 napisał: Gdzie można taka fungie dostać?😀 To moje , akwakultura się tworzy z własnych badań.😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Październik 2023 Wróciłem z pracy a tu zabawa w najlepsze 🤔🤪😁 Słabo widać bo już chyba końcówka imprezy 😭😭😭 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Październik 2023 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2023 Fungia od trupka do Rok i powoli się wybarwia ni to niebieskawe czy fiolet ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2024 Daniel ... perfect ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2024 Taka wieczorem akcja . Ktoś podpowie , najciekawsze że wielkości główki od szpilki i wszystko szło do tafli wody . Jednym co mi przychodzi do głowy to że Stenorhynchus seticornis pozbył się młodych choć nie wiem , w pewnym momencie to cała kula tego płynęła w kierunku tafli i dopiero się rozpadła na mnóstwo młodych .Sorki za jakość zdjęć , postaram się jutro lepsze zrobić jak coś będzie jeszcze . Nigdy wcześniej nie miałem takiej akcji . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Luty 2024 Kicha , zrobiłem błąd przy pierwszym. Za duże dziury w kontiku były i to z siatki . Poprostu pouciekały/znikły. Ale jest druga szansa dziś. Dopiero co połapałem też trochę tego . Co ciekawe , jeden krab a i tak są młode . Może ma możliwości przetrzymywania nasienia lub obojniaki ? Co ciekawe trzy tygodnie od ostatniego miotu. Mam fotki z mikroskopu ale to może jutro , jak dam radę. Tu taka na szybko z kom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2024 I zawisło LED Skylight Hyperspot RL . Pierwsze wrażenie super co do lampy ( światło, instalacja ,apka) Reszte czas zweryfikuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach