thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 A dzis pokazywalem fotki zbyszkowi wiec i wam pokaze Elementy na nowe skimerki typu mini 200 praktycznie wszystko jest tylko czeka za wirnikami Narazie foty takie nieskladne ale jak wroce z " uleczalni " pokaze calosc Sorry za plener ale fotki na szybko robione dla zbycha Niestety tuleje beda szare u nas praktycznie nie ma opcji kupienia bialego matrialu PVC a jak jest to trzeba brac 50 metrow zeby go sciagli !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 Jak zawsze klasa sprzęt Czekam na postępy w pracach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 No pięknie pięknie, jak z kulturą pracy:)? Jeśli podobnie do oryginału to może się skuszę:-) Rafale- jakie tam będą pompki jaki pobór wody, powietrza itp. No i oczywiście jaka cena orientacyjna:-) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2008 Wyglada obiecująco:) ja tam czekam na 200 INT bo bez tego nowy projekt nie ruszy z miejsca:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2008 A ja poczekam na 250 Ps, Rafal profeska , jak zawsze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2008 Co do pomp beda tam dokladnie te same ktore kladzie royal tyle ze nie beda mialy naklejki royal na poczatku beda tez z ich orginalnymi wirnikami w pozniejszym czasie juz bede zakladal wlasne co do poboru pradu oraz powietrza bedzie tak samo jak w royalu bubble king nic sie nie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam lewicki1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 wygląda to ładnie zostawiłem CI wiadomość na priv odezwij sie na GG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 hej raz ze caly czas jeszcze wlocze sie po szpitalach dwa nadal nie mam orginalnych wirnikow do mini royala trzy firma z bytomia ma mega opoznienie z dostawa plexi czekam miedzy innymi za gornym wzmocnieniem ktore juz dawno powinno byc ostatnio przysylaja towar w kratke mi najbardziej zalezy aby wszystko bylo juz zamkniete i to co obiecane rozeslane po ludziach mam nadzieje ze ta plaga nieszczesc juz sie skonczy i wszystko bedzie ok jak tylko dojda gorne wzmocnienia rury poskladam kilka sztuk na pompie Ati Jutro ostatnie szczegoly i do roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2008 ciekawy z pompa w srodku ,zajmuje o wiele mniej miejsca. Sliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2008 Ja powiem tyle - zajeb**** Ta pompeczka w srodku to ATI, czy juz GreyDragon? Az korci czlowieka, zeby wlasny odpieniacz na cos takiego wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2008 Pompa w srodku to akurat ATI ale z wlozeniem GD czy RD nie ma problemu wszystko pasuje pod kazdy model tyle ze to jest najbardziej ekonomiczny wariant Jutro pokaze jak pracuje ten pozniej pokaze ten sam model tylko z wykonaniem zlewu takim jak jest w Royalu Docelowo beda troche inaczej wygladac te ktore sa zrobione sa typowo pod klieintow ktorzy maja bardzo male komory w sumpie i dlatego wszystko jest bardzo sciasnione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2008 beda troche inaczej wygladac te ktore sa zrobione sa typowo pod klieintow ktorzy maja bardzo male komory w sumpie i dlatego wszystko jest bardzo sciasnione Jakbys, kurcze, o mnie pisal Ale tak czy siak jak tylko popracuje ten odpieniacz troche wrzucaj filmy i podziel sie wrazeniami. Zobaczymy, jak w pracy bedzie sie od prototypu posiadanego przezemnie odroznialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2008 Z niecierpliwością czekam na relacje z pracy odpieniacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Sierpień 2008 kawal dobrej roboty ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Sierpień 2008 Jeszcze do konca sie nie wymyl ale pierwsz foty moge wstawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Sierpień 2008 I nastepne pochodzi jeszcze z 2 dni i jedzie do nowego wlasciciela ktory ewentualnie pozniej porobi foty Troche danych : Bubble Duke 200 Mini - wysokosc 550 mm - srednica rury glownej 200 mm - srednica rury reakcyjnej 133 mm - naped pompa ATI 1000 l/h powietrza (docelowo bedzie napedzany pompa RD lub GD ) - max wielkosc baniaka 1000 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Sierpień 2008 Kiczowate ale zawsze cos tam jest Nastepny skimmerek budowa ta sama tylko inny system zlewu a nestepny bedzie z pompa royala lub mgd ale to po niedzieli teraz remont w domu wiec malo czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2008 No i po malej przerwie nastepna sztuka o troche innej budowie spowodowanej brakiem miejsca dla kolegi Kataklizma Troche danych : - wysokosc 550 mm - srednica rury glownej 200 mm - srednica rury reakcyjnej 133 mm - naped pompa ATI 1000 l/h powietrza - max wielkosc baniaka 1000 l Foty jak pracuje jutro dzis zostal wlaczony wiec musi sie wymyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach