juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 no czekam kurcze czekam Grzesiu , w poniedziałek Leszek mi przerobi tą lampę ,bo ja sie do tego nie nadaję jak tylko będzie zrobiona natychmiast wkleje fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 (edytowane) Właśnie fotka by się przydała Coś czuję pod skórą, że za nie długo TOTM będzie P.S. Dziadzia kurier to na serducho przez Ciebie kopnie... tyle schodów :laugh: :laugh: Edytowane 10 Styczeń 2012 przez Mr_Garden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 P.S. Dziadzia kurier to na serducho przez Ciebie kopnie... tyle schodów :laugh: :laugh: Za kuriera na trasie Słupsk- Lipno ja robię na szczęście u Waldka jest winda, a Lechu warsztat ma na pierwszym pietrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 (edytowane) na zawał to ja, o mało nie kopnąłem przy przerabianiu paneli :yucky: Edytowane 10 Styczeń 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 Waldek a ja mało nie zasłabłem jak mi to opowiedziałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Styczeń 2012 Piotr to nie ta trasa więc chyba nie o tym kurierze mówimy :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń 2012 Walduś, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012. Pochwal się jak Ci ta wymiana ledów poszła, zadowolony jesteś teraz? Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) Jacuś dzieki i wzajemnie co do Ledów to po niedzieli juz na 100% , Jacuś będą Edytowane 18 Styczeń 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2012 Długo coś ta wymiana trwa. Jak tam koralki rosną? Efekty nowego światełka i odpieniacza powinny być widoczne. Dałbyś jakąś fotkę? Pozdrawiam Jacek i zapraszam na łamanie korali (do Rumi oczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) . Edytowane 10 Luty 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) jeszcze nie wszystko dokończone ,ale tak na chwile obecna na szybko dwa zdjecia mojego uskoku skalnego widzianego z boku nie jest jeszcze tak błekitnie jak na zdjęciach ,ALE niedługo bedzie Edytowane 10 Luty 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2012 Waldi bardzo ładnie . Dawaj inne fotki - całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2012 Waldek teraz jest już git.Może nie zmieniaj reszty. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2012 (edytowane) Włodziu dam całość jak zrobie już całość ledów Jarek zdjęcie tego nie oddaje,jest co prawda już lepiej ,ale jeszcze przebija to uwież gdyby było tak jak na zdjęciach wyżej to już bym nic nie ruszał Edytowane 11 Luty 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2012 Waldek musisz wytrzymać z tym różem do wtorku, mam nadzieje że uda mi się dojechać, a jak nie to w czwartek albo sobotę albo ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2012 na walentynki we wtorek przyjedziesz taaaaaaaaak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2012 Walduś co ty bok akwarium pokazujesz? Front masz pokazać bo jak nie to przyjadę i sam pstryknę zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2012 Walduś co ty bok akwarium pokazujesz? Front masz pokazać bo jak nie to przyjadę i sam pstryknę zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach