dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2011 Waldi, akwa eleganckie!!! Niechaj ledy od Wielkiego Elektronika mu służą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2011 Świetne te kolorki! Wrzuciłbyś więcej zdjęć.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2011 Ekstra! Doświetlasz świetlówkami purple? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Grudzień 2011 Waldek no pojechałeś na maksa.Lampa bajer i na dodatek TIR-em przyjechała.Teraz to korale będą rosły!!!! .Za trzy miechy zamawiam kosiarkę z Castoramy do cięcia korali Ale najważniejsze jest to że przynajmiej niezardzewije.Akwa bajer trzymam kciuki i cieszę się razem z tobą z nowego nabytku. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Grudzień 2011 (edytowane) hehehe, dzieki Roman,no może nie zardzewieje tak jak mi życzył jeden kolega z forum że 2 lata i po lampie :laugh: Nikel ,nie potrzeba żadnych jarzeniówek ,jest dość różowo,jak kręcę lampe bardziej na biało to tak właśnie się dzieje,nie wiem dlaczego Sienki, narazie nie ma co focić,troszke cyjano wyszło,wiadomo totalna zmiana oswietlenia Edytowane 13 Grudzień 2011 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) naturalne zdjecie z dzisiaj,troszkę cyjano wyszło ale to normalne zmiana oswietlenia ,po czasie minie tylko swiatło troszke rózowo fioletowe,będzie trzeba wymienić parę paneli żeby było ( BŁĘKITNIE !!!!!!!!) bo narazie jest troszkę jak w domku BARBIE jeszcze takiego koloru LEDów nie widziałem Edytowane 16 Grudzień 2011 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 Trochę jest różowo a nie można zmienić ustawień ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 ustawienia zmieniac można ale to nic nie daje,jest od żółtego przez leciutki róż ,nastepnie mocno rózowy kolor i przechodzi w lila fiolet aż do ciemnego granatowego koloru coś jak ultra fiolet tego typu. ale jestem dobrej myśli,po ustaleniach z Leszkiem i wymianie części modułów tych Royal Blue na zwykłe Blue może coś pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Ja u mnie tego różowego nie widzę, ale jak byłem u Waldka to rzeczywiście było tak jak na zdjęciu. Na samych niebieskich, jest faktycznie tak jak na ultrafiolecie, ale po dodaniu białych jest ok. Mnie taki kolor fioletowo granatowy pasuje, przynajmniej tak mi się wydaje, bo baniak na ledach widziałem wczoraj przez godzinę. Waldek wymień parę pasków na bardziej niebieskie ledy i się zobaczy Edytowane 16 Grudzień 2011 przez Piotr34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 Tak Waldku wymień kilka pasków na zwykłe niebieskie i będzie ok Jak coś o mogę odkupić ze dwa różowe paski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Walduś, jest pięknie jak pod świetlówką Fiji Purple. Mi zawsze jak ją używałem to wychodziło cyjano. Fajnie, że możesz sobie sam ledy wymieniać. Pozdrawiam z daleka Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 To jak Waldi, sprzedajesz te różowe paseczki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Mariusz poczekaj najpierw niech Leszek mi przyśle te XP-E blue,wtedy te fioletowe Leszkowi odeslę żeby się nie zamieszało i potem wy od Leszka bierzcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Mariusz ja musze najpierw się z Leszkiem rozliczyć do końca przecież bez różnicy kto ci sprzeda :smile: widzę paru chętnych na różowe paski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Walduś stopkę trza uaktualnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2011 Ja też chętny na różowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 Pamiętajmy o zakazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach