Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Odświeżam temat, bo Robert się nie przyznał ale zmienil ułożenie skały w zbiorniku itd.Gdy byłam u niego jakis czas temu- zbiornik ciekawie się prezentował.Jest teraz wg mnie dużo lepiej, przestrzennie. Apeluje do Ciebie Robercik o zdjęcia:P ps. Gdy się wreszcie uporam ze wszystkim musze do Ciebie wpaść. Tak dawno już nie byłam,że Rybcia-Cipcia już na pewno o mnie zapomniała.:frown: Dalej przypływa na klaskanie? Stęskniłam się też za moim ulubionym miejscem przy akwarium. Za tobą też troszke :P Pozdrówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Ale Ci Robert to wszystko poroslo! Pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 W zbiorniku zaszło pare zmian ale nie jest ich zbyt wiele a co do fotek to musze poprosić kogoś kto zdjecia robić umie by mnie odwiedził i cos pstryknął bo ja talentu do fotografi nie posiadam:frown:. ps. Sylwio twoje miejsce cały czas jest i czeka na twoje cztery litery:pardon: a Rybcia - Cipcia zapomniała o klaskaniu a przynajmniej na moje nie reaguje i nie podpływa choć z reki je i palców nie podgryza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Nie za dobre ale zawsze coś. i moja ulubiona acre talerzowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Robert wydaje mi sie czy masz mniej skały w akwa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Robercie, jezeli bedziesz chcial to, o ile zdam egzamin w ta srode, bede mogl wpasc ze statywem i aparatem i cos wykombinujemy w kwesti fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Zgadza sie Rafale, ubyło skały . Maćku jak bede wiedział co robie w środe to dam Ci znac i z chęcią się umówie na mała sesyjke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Styczeń 2009 Robercie, obecnie jestem juz po sesji, wiec jakby co chetnie wpadne obstrykac i obejrzec zbiornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2009 Robert co skłoniło cie do zmniejszenia ilosci skały ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2009 Robert, a jak sie nazywa ta akra talerzowa? Mi też się podoba :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2009 I ja ostatnio Roberta odwiedziłem Baniaczek super, ale najfajniejsze jest to że przy sumpie w małym baniaczku sobie małe Nemo pływają w ilości koło 10 sztuk, akurat się zdąrzą odchować kiedy ja baniaczek zaleje :smile: JAcek ps. fotki się postaram jakoś później również wstawić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Czerwiec 2009 Robcio to ja też bym podjechał i obadał ten Twój zbiornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2009 Troszke wypocin [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 I jeszcze pare fotek jakie udało mi się zrobić rybą. [/img] [/img] [/img] [/img] http://img407.imageshack.us/img407/3320/mg0170.jpg' alt='mg0170.jpg'> [/img] [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 No piękne foteczki wychodzą . Rewelacja , rób kolejne , bo oglądac lubimy wszyscy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 Całkie całkiem milutkie dla oka :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 zdjęcia super! :ok: moja ulubiona to "pterapogon kauderni we mgle" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2009 Baniak niesamowity, korale, ryby, mozna sie na to gapic godzinami i sie nie nudzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach