yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Może jestem tu niedługo , ale żywotnośc forum zależy od ilości pojawiajacych sie tematów . Jeśli każdy z nas napisal by coś za każdym pojawiniem sie tu ..to forum najprawdopodobniej zaczęło by żyć wlasnym życiem . Zniechecenie do pisania o czym kolwiek powoduje brak reakcji iinych urzytkowników. Młodych urzytkowników (tak jak i mnie) przyciagnęło to ze nie ma faktycznie tu dziwnych , czy nawet durnych postow , pytan, tematow o niczym (poza moimi:D) Mysle ze nie tylko mody czy admini tego forum powinni mimo tego ze życie tego forum wyglada jak agonia emeryta z domu starców wziaść sie za pisanie , a nie drapac sie po jajkach i zastanawiac sie dlaczego od wczoraj nic sie tu nie zmieniło (płeć przeciwna drapie sie po czymś innym ..jesli w pobliżu nie ma jajek ) Wkurza bardzo brak reakcji na posty (przynajmniej mnie) negatywnośc pobudza , chwalenie rozflacza ...wiec jak najwiecej negatywnych opinii i bedzie naprawde za***iscie ...(czyt. git ) pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Ja właśnie dlatego lubię to forum bo nadążam czytać każdą nową wiadomość, nie ma kółek wzajemnej adoracji i jest OK. Jest nas mało i tyle po co bić pianę jak to mówią czasem lepiej posiedzieć w milczeniu, tutaj zbyt dużo nowicjuszy nie trafia, jak ktoś ma jakąś sprawę to się posługuje gg, telefonem czy PW a nie wali prywaty na forum:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Fakt, że ostatnio na forum się nie wiele dzieje, aktywność forum jest powiedział bym sinusoidalna, czasem jest tak że ludzie piszą post za postem a innym razem nic się nie dzieje. Ja staram się zawsze odpowiadać na nowe posty, ale sam wszystkiego nie napiszę Mogę już powiedzieć, że w przygotowaniu mam całkiem nowy portal i nową wersję forum z fajnymi nowościami która pojawi się już niebawem. Mam nadzieję, żę to przyczyni się choć trochę do częstszych odwiedzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamnik 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Tomku ..tylko zeby ta nowsc nie zrobila II-go nano reefu ...choc teraz calkiem fajnie sie go czyta ) Co do kól wzajemnej adoracji ..to one sa , zawsze byly i zawsze bedą ..nie tylku tu ale i w zyciu osobistym . Nie wszyscy nam psauja i nie ze wszystkimi mamy ochote rozmawiac . Jednak nie po to zdobywamy wiedze , czytajac i ekserymentujac na własnych zbiornikach zeby sie tym nie dzielic z innymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Spokojnie, wiem co robię Nano zajmuje się firma z tego co wiem i jak widać nie potrafią sobie poradzić ze wszystkim bo albo pada kodowanie albo mieszają się posty, zobaczymy co im z tego wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2008 Wlasnie, ja blagam, zeby nie wyszedl z tego taki balagan jak na nano Tomek ma racje, ze posty pojawiaja sie sinusoidalnie - ostatnio mielismy chyba wychylenia maksymalnie ujemne Wlasnie troche brakuje ludzi mniej doswiadczonych, za to skorych do pytania, ktorzy by rozruszalni tych bardziej zasiedzialych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach