rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 Jak pisałem wyżej fotki jutro się ukażą trochę cierpliwości. Pozdrawiam Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirWojciech 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 Witam. Udało się Wam znaleźć może coś w sieci o tych xenonach? Z tego ogólnie dostępnego wykresu nie wiadomo co się dzieje w ultrafiolecie, teoretycznie bańki są wyposażane w filtry UV, ale żadnych innych danych nie znalazłem. Pomyślcie może jak macie dostęp do szkła. Puki nie ma wiarygodnych danych może niech tego UV będzie mniej, zawsze można to podgonić inaczej. pozdrawiam Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Tak faktycznie dzisjaj zastanawiałem się nad tym tematem. Trszkę zmienię posst bo się zagolopowałem po analizje specyfikacji xenonów doszedłem do wniosku że producęci tego typu oświetlenja wręcz preferują podbicje UV ba daje możliwość uzuskanja więcej światła. Faktycznie trzeba pomyśleć jak to zredukować cenna uwaga. Edytowane 25 Styczeń 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orzechopcja 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 Tu trochę więcej o barwie. Występują też palniki 55W http://www.fotolog.com/x_e_n_o_n/26262968 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 Szukamy raczej coś o emitowaniu UV przez xenony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 Witam tak jak obiecałem fotki będą około 22 ponieważ nie mogę ich wstawić i wrzuci je Tomio. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 Czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 Byłem,widziałem Ryba nie ściemnia :smile: lpsy ładnie pootwierane,spsy polipują,wszystko wygląda ładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 fotki nie doszły Jutro ryba wyśle jeszcze raz bo już śpi PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirWojciech 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 Szkoda, jestem ciekawy jak to wygląda. pozdrawiam Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Witam tak jak obiecałem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 A tu baniak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Następne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 I nastepne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Całe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Całe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 Ale dałeś fotki prawie nic nie widać a otwierają się z 15 minut zmniejsz rozdzielczość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Styczeń 2011 no i co można? PozdrT P.S. Rybcia - zmniejsz fotki do rozdzielczości 1024x768 to będą idealne i każdy sobie obejrzy w spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach