Skocz do zawartości
rafal07013

Deaktywacja konta na Nano-reef.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Marek, co to za lampy LED będziesz miał?

aj od razu budapren. nie budapren a zwyczajny silocone. taki jak gluty z nosa.

No tak zapomniałem była promocja w markecie :lol:

Włodek zapomniałem jak uda mi się przyjechać na spotkanko zobaczysz prototyp :P

Edytowane przez slawomirdyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie to chciałem poczekać z tematem nowych lamp "Prometeusz" do Świąt.

Ale skoro temat "wyciekł" :) założę nowy wątek , w którym przedstawię Wam te lampy i opiszę ich zalety.

Na 100% będą w dużo lepszej cenie od znanych Wam "hiciorów" dostepnych na rynku,będą dużo bardziej zaawansowane technologicznie i bedą miały jeszcze parę innych bajerów :)...ale o tym wkrótce :)

Pracując nad tymi lampami postawiliśmy na JAKOSC i atrakcyjną cenę."Prometeusz" w 100% jest produktem z USA -zero chińszczyzny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah, czasami zabawnie to wygląda - wiele osób nie lubi nano-reef.pl, ale jak się im zabierze dostęp do niego to jeszcze gorzej :) Na wszelkie problemy z NR jest jedno łatwe rozwiązanie, czyli nie zaglądać tam. A jak ktoś się nie może bez tego obyć, to trzeba zaakceptować zasady panujące na tym, jakby nie patrzeć, prywatnym forum. Także dajcie sobie chłopaki spokój z NR i piszcie tutaj, bo o ile jakością Nasze forum nie odstaje to ilością postów już niestety tak.

Pozdrawiam,

Maciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

A czym się przejmujecie :D Ja poprosiłem SkoczkaPL wczoraj o zerknięcie dlaczego nie mogę pisać i odbierać PW od wczoraj też się nie mogę już zalogować a o pisaniu zapomnij no i temat znikną haahahahahah

właśnie mnie to też zdziwiło na moim profilu widać (bo się dopisałem) a na głównym niema

może skoczekpl coś odpowie bo to prowadził ?

a tak ogóle to Cię odblokowali ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zablokowali jeszcze bardziej teraz już nawet zalogować się nie mogę :lol: ale pewnie nie długo doczekamy się oświadczenia i pewnie na całą stronę, znam to z autopsji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam sie, że z powodu nakręcania spirali niechęci :whistling: na Pomorzu może dojść do rzeczy niesłychanej na osobie powszechnie znanej w naszym śodowisku :woot:. Winne będą bliżej nie określone środowiska akwarystycznych radykałów. :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam sie, że z powodu nakręcania spirali niechęci :whistling: na Pomorzu może dojść do rzeczy niesłychanej na osobie powszechnie znanej w naszym śodowisku :woot:. Winne będą bliżej nie określone środowiska akwarystycznych radykałów. :woot:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nie ma to jak dystans;) Nie wiem o co wy się wszyscy kłócicie, za krótko na obu forach jestem ale te spory trochę życia obu miejsówka(om) dodają.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat chyba już rozwiązany, więc dyskusje sporo odbiegające od niego proponuję zakończyć :wink: .

Na przyszłośc w takich sprawach polecam kontakt bezpośrednio z moderatorami na Nano-Reef, jeśli nie przez tamto forum to przez PW na Aqua-Reef.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy możecie mi podać kto jest administratorem na nano-reef i korzysta też z tego forum ?? Nie potrafię się zalogowac na swoje konto no i nie wiem z kim się kontaktować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
moj ostatni post na tamtym forum to byl do Seb's ze Vortech MP 40 to super pompy a domyslam sie, ze mowil, ze sa zle bo nie sprzedaje ich reefshop.p

Rafał, widać że mnie nie znasz, gdyby było inaczej, nawet przez myśl nie przeszłaby Ci taka opinia o mnie :rolleyes: w myśl tej opinii powienienem zabierać głos wyłącznie w tematach w których mogę "sprzedać" coś z oferty Reefshopu, a tak jak widzisz nie jest, opinię swoją o Vortechu wyraziłem, napisałem że MOIM zdaniem głośność pracy jest nie do przyjęcia i to tyle:)

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ma znaczenie? zobacz - zobacz - cale NR - Seb, Skoczek, PrzemekC - przepraszam jak kogos ominelem.

A kto mie wywalił ? Skoczek cz Przemek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafał, czy mi się wydaje czy zaczynasz sobie moim imieniem podłogę wycierać? Nie znam Cię, nawet nie kojarzę, Ty mnie chyba też nie, podejrzewam że jedynie kojarzysz moją stopkę Reefshopową, tyle że powinieneś oceniać osobę po zawartości postów, a nie po stopce...

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Tomek napisal.. Panowie wyluzujcie... jakis zmasowany atak z zaprzyjaznionego forum? Za malo tam tematow do odpisywania? Jak to ktos mi na tamtym forum napisal.... idz tam a nie pien tutaj... :thumbsup: :thumbsup:

Obiecuje juz nie robic pyskowek na AR, niech rzadzi tu jakosc nie ilosc jak na NR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.