Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 witam wszystkich morszczaków Jak zauważyliście w tytule szykuje się już kolejny zlot Kilkutygodniowe poszukiwania "wymarzonego" pensjonatu nie przyniosły niestety zamierzonego rezultatu. W tym roku właściciele z cenami to chyba na głowę poupadali. Do tego dochodzi problem z wynajęciem całego pensjonatu na weekend podczas ferii zimowych, wiele nie posiada sal audiowizualnych etc. Dlatego doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie zorganizowanie zlotu w sprawdzonej Milówce i jeżeli pomysł spotka się ze społeczną akceptacją to będzie to decyzja ostateczna. Rozmawiałem z właścicielką pensjonatu "Willa nad Rzeką" i po rozgonieniu kilku turystów na weekend 4-6 lutego mielibyśmy 100-osobowy pensjonat tylko dla siebie. Tym razem spodziewamy się jeszcze większej liczby morszczaków dlatego już zaczynam pertraktacje z pensjonatem "U Kubiców" w celu organizacji dodatkowych miejsc. Dla przypomnienia http://www.beskidy.i.../willanadrzeka/ Jeszcze nie mam dokładnego cennika, ale raczej będzie podobnie jak ostatnim razem tj. ok. 50zł nocleg +pełne wyżywienie/os/dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 No to ja pierwszy No, zapisywać się, na co czekacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parman 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 Witam! Wg kalendarza 6 luty 2011 to niedziela, a 8 to wtorek. A miał być weekend . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Włodek jest jeszcze trochę czasu Tym razem rezerwacja będzie połączona z wpłatą, dzięki czemu będziemy konkretnie wiedzieli ile pokoi jeszcze nam zostało do rozdysponowania. Dokładny cennik i zapisy za parę tygodni żeby Ci biedniejsi mieli czas na zorganizowanie funduszy Moja pomyłka oczywiście chodzi o 4-6 Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez Crab22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocan1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Jeżeli jest taka wola to ja mogę zrobić jakiś banerek i umieścić na swojej stronie tą imprezę rozpoczynającą rok akwarystyczny 2011 http://akwa-mania.mud.pl Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez kocan1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Oczywiście będzie nam bardzo miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Ja jak zawsze zwarty i gotowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 ja się juz pakuje PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 ja się juz pakuje PozdrT Pakuj się pakuj, tylko Baśki nie zapomnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 spox PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 My też będziemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Crab rodzinne strony Ci podmywa, będzie gdzie imprezować ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Nie takie rzeczy Crab ogarniał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Masz rację Crab na PREZYDĘTA !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Crab sie nie nadaje na prezydenta bo pije alkohol litrami a nie małpkami PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 To prawie jak Kwachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 PiS - owiec się odezwał a ja i tak będę głosował na nową ................. cytat: Polska Plus - jest nowa partia polityczna ...Warszawie utworzenie partii politycznej pod tą samą nazwą. Tymczasowym...sobotę w Warszawie utworzenie partii politycznej pod tą samą nazwą...Warszawie kongres założycielski partii wybrał 28-osobowy zarząd...założycielski przyjął manifest polityczny "Plus dla Polski" i przesłanie...propozycje programowe nowej partii. Polska Plus uważa...dochodowego od emerytur. Partia chce radykalnie ograniczyć możliwość...pieniędzy na masową reklamę polityczną i zmienić prawo wyborcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2010 ...ehh a już taki ładny, wychwalający moją skromną osobę wątek się pojawił, i jak zwykle wszystko spaprane przez politykę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach