Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich morszczaków :)

Jak zauważyliście w tytule szykuje się już kolejny zlot :good2:

Kilkutygodniowe poszukiwania "wymarzonego" pensjonatu nie przyniosły niestety zamierzonego rezultatu. W tym roku właściciele z cenami to chyba na głowę poupadali. Do tego dochodzi problem z wynajęciem całego pensjonatu na weekend podczas ferii zimowych, wiele nie posiada sal audiowizualnych etc. Dlatego doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie zorganizowanie zlotu w sprawdzonej Milówce i jeżeli pomysł spotka się ze społeczną akceptacją to będzie to decyzja ostateczna. Rozmawiałem z właścicielką pensjonatu "Willa nad Rzeką" i po rozgonieniu kilku turystów na weekend 4-6 lutego mielibyśmy 100-osobowy pensjonat tylko dla siebie. Tym razem spodziewamy się jeszcze większej liczby morszczaków dlatego już zaczynam pertraktacje z pensjonatem "U Kubiców" w celu organizacji dodatkowych miejsc.

Dla przypomnienia http://www.beskidy.i.../willanadrzeka/

Jeszcze nie mam dokładnego cennika, ale raczej będzie podobnie jak ostatnim razem tj. ok. 50zł nocleg +pełne wyżywienie/os/dzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Wg kalendarza 6 luty 2011 to niedziela, a 8 to wtorek. A miał być weekend :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włodek jest jeszcze trochę czasu :) Tym razem rezerwacja będzie połączona z wpłatą, dzięki czemu będziemy konkretnie wiedzieli ile pokoi jeszcze nam zostało do rozdysponowania. Dokładny cennik i zapisy za parę tygodni żeby Ci biedniejsi mieli czas na zorganizowanie funduszy ;)

Moja pomyłka oczywiście chodzi o 4-6

Edytowane przez Crab22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jest taka wola to ja mogę zrobić jakiś banerek i umieścić na swojej stronie tą imprezę rozpoczynającą rok akwarystyczny 2011

http://akwa-mania.mud.pl

Edytowane przez kocan1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się juz pakuje :)

PozdrT

Pakuj się pakuj, tylko Baśki nie zapomnij ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crab sie nie nadaje na prezydenta bo pije alkohol litrami a nie małpkami :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PiS - owiec się odezwał :lol: a ja i tak będę głosował na nową .................

cytat:

Polska Plus - jest nowa partia polityczna

...Warszawie utworzenie partii politycznej pod tą samą nazwą. Tymczasowym...sobotę w Warszawie utworzenie partii politycznej pod tą samą nazwą...Warszawie kongres założycielski partii wybrał 28-osobowy zarząd...założycielski przyjął manifest polityczny "Plus dla Polski" i przesłanie...propozycje programowe nowej partii. Polska Plus uważa...dochodowego od emerytur. Partia chce radykalnie ograniczyć możliwość...pieniędzy na masową reklamę polityczną i zmienić prawo wyborcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ehh a już taki ładny, wychwalający moją skromną osobę wątek się pojawił, i jak zwykle wszystko spaprane przez politykę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi