tomajk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Nie powinno być żadnego odsyłania do "wiedzy" zawartej na innym forum. Proszę zadać sobie odrobinę trudu i napisać choćby w skrócie, własnymi słowami rozwiązanie problemu, to z pewnością nie będzie żadna kradzież własności intelektualnej itp. Ma ktoś czas udzielać się bardzo aktywnie na innym forum a przegląda również i to forum więc niech zada sobie odrobinę trudu i pozostawi ślad a nie odnośniki i aferę, chyba że rola zwykłego użytkownika jest niezadowalająca, ale tu nie ma przymusu ani cenzury. Nikt tutaj z pewnością nie zagląda do PW jedynie jakiś skrypt rozpoznaje serię znaków NR i zamienia na AR to chyba znacząca różnica w porównaniu z podglądaniem PW i cenzurowaniem ich. Mariusz bardzo dobrze zrobiłeś, trzeba dbać o poszerzanie bazy tutaj, mówimy zdecydowane NIE dla "odsyłaczy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 o.O Dziwne to. Zawsze mi się wydawało, że ideą forum jest przekazywanie wiedzy, tak aby zwierzakom było jak najlepiej. I dla mnie to obojętne, czy to AR, NR czy XXXR. PS Monice to się chyba przeprosiny należą, za to że publicznie została posądzona o werbowanie ludzi na NR. PS2 skoczek - przepiękny kot. Kocham brytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) o.O Dziwne to. Zawsze mi się wydawało, że ideą forum jest przekazywanie wiedzy, tak aby zwierzakom było jak najlepiej. I dla mnie to obojętne, czy to AR, NR czy XXXR. PS Monice to się chyba przeprosiny należą, za to że publicznie została posądzona o werbowanie ludzi na NR. PS2 skoczek - przepiękny kot. Kocham brytki. o.O Dziwne to. Co moderatory z innego forum robią tutaj ? Przepraszam Ciebie, nike oraz skoczka za złe zachowanie. Od dzisjaj będę Was wielbił jak "boskiego" Edytowane 3 Sierpień 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Zupełnie niepotrzebna ironia. Nika pisała tu jeszcze na długo przed tym jak została moderatorem. Mi też się dostało, choć akurat jakoś specjalnie mnie to nie rusza. Dla mnie liczą się moje zwierzaki, a nie jakaś niezrozumiała rywalizacja między forami. Także póki bana tu nie dostanę, to pisać będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Oczywiście masz rację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 amen. Mariusz żadnych cross linków do NR. I tak trzymaj. Jak ktoś woli cenzure bezpośrednia to może głównie używać NR. WOlność wyboru moi drodzy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 Wnioskuję o zakazanie linkowania również portali ReefCentral.com, aqua-reef.com, zeovit.com i innych. Nie będą nam barbarzyńskie linki psuć prawdziwie polskiego forum! W ramach budowania wspólnoty i poprawy morale wnioskuję o wymaganie od każdego użytkownika aqua-reef.pl cotygodniowej samokrytyki odnośnie używania innych nośników informacji o akwarystyce morskiej niż Nasze Wielkie i Wspaniałe Forum Nad Którym Nie Zachodzi Słońce. A tak poważniej to czy wszyscy szaleju się najedli? Pryskamy spod jednego autorytarnego zarządu po to żeby stworzyć inny, własny, acz równie autorytarny? Sam zwracałem uwagę, żeby starać się nie zamieszczać postów zawierających jedynie odnośniki do innych portali, jednak auto-usuwanie linków, a szczególnie w wiadomościach prywatnych to zdecydowana przesada. Forum założono z myślą o pluralizmie, platformie do wymiany wszystkich, ale to wszystkich informacji. Co komu szkodzą gdzieniegdzie linki do NR? Wygląda, jakbyśmy bali się tego drugiego forum, jakbyśmy musieli się przed nim bronić. A nie mamy się czego bać i nie mamy się przed czym bronić tak długo, jak długo będziemy będziemy się wspierać wolną i swobodną wymianę informacji o akwarystyce. "Źle się dzieje w państwie duńskim". Pozdrawiam, Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 Ależ wam to NR za skórę zalazło. Szkoda tylko, że przez takie kłótliwe jednostki przestają pisać Ci, którzy naprawdę mają wiedzę do tego podpartą pięknymi akwariami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) To ja sie przylacze...mam nadzieje ze ktos mi wyjasni... w PW mam Odbiorcy: "odbiorca X" + (oraz 1 inny). Co znaczy, oraz 1 inny ??? edit: dodam jeszcze, ze w chmurce pokazuje mi ze ten "inny" to raz jest Lukasz , w innej wiadomosci to domalek Edytowane 4 Sierpień 2010 przez patersan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 na prawdę nie macie dość ? Czy jest sens kłócić o taka bzdurę ? patersan - myślę ze te +1 to chodzi o to że możesz dodać kolejnego odbiorce , ja tego nie mogę znaleźć . Moja propozycja jest taka że zamkniemy ten temat , i zajmiemy się pokazaniem naszych pięknych zbiorników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) Ocelocik, ale to po prostu piz na NR a nie mecz sie tutaj - i problem twoj z glowy... snakecharner nie mow tylko rob i pokazuj Jak narazie nie masz jeszcze zdjeca profilowego wiec... proponuje najpierw ogarnac w tym zakresie sowje podworko Edytowane 5 Sierpień 2010 przez snakecharner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 Przepraszam smithpl, czy to Twoje forum? Bo możliwe że coś przeoczyłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2010 (edytowane) tak , czuje sie z nim emocjonalnie zwiazany jako uzytkownik. Forum jest tych ktorzy chca sie z nim identyfikowac. a w czym klopot? Edytowane 5 Sierpień 2010 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach