tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 3,6 lub 7 PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 (edytowane) W obecnej formie jestem za 7. Fajnie by wyglądała 4 z koralem przesuniętym nieco w lewo a napisem takim (i w tym samym miejscu) jak w 3. Banerki super. Edytowane 20 Lipiec 2010 przez Ewaise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 3 ostatnie MEGA Kris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Jestem za nr.6 i 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Kris BRAWO Ja jestem za 4,6,7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 trzeba by powstawiać i protestować które ładniej wygląda... robiłem to na szybko w pracy i nie bardzo miałem jak a testowales tez z ciemna skorka?? za duzy wybor... moim skromnym zdaniem 3 lub 4. a najlepiej 3 z napisem z 4 po prawej stronie i jeszcze bym sie zastanowil czy nie dodac .pl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 4 i 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Ja poczekam na propozycję Krzyśka ,jakoś mam przeczucie,że bedzie the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Marku to są moje chyba, ze czekasz na innego Krzyśka nietestowałem tego ani na jasnej ani na ciemnej skórce wrzuciłem 7 propozycji, żeby poznać Wasze opinie - jeśli zdecydujecie się na jakąś i Mariusz z Tonmkiem zechcą wstawić to dostosuje to, że będzie i na jasnym, i na ciemnym ładnie co do końcówki .pl - nie dawałbym na stronie - bo po co - ale równie dobrze, można mieć takie logo z końcówka .pl do wykorzystania na banerach czy czymkolwiek innym z tego co się zorientowałem to prowdzi nr 3 :)to był mój pierwszy jaki zrobiłem - ładna fota (dzieki Andrzej - logo i nie trzeba nic wiecej pozostałe to już tak, żeby nie było, że nie ma wyboru jeśli będę miał chwilę mogę pomysleć o czymś jeszcze ale czy jest sens? będzie jeszcze trudniej a i tak wszystkim się niedogodzi ale dzięki za miłe słowa... pozdr kris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Właśnie na nie czekałem ,tylko że się zamotałem i nie doczytałem do końca. Zdecydowanie nr 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 A może tak co miesiąc albo co tydzień inne ? jak np. zmiany w gogle i wszyscy się postaramy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Krzysiek świetna robota. A może przy każdym odświeżeniu strony, czy tez co kliknięcie będzie się po prostu zmieniać? Jest to technicznie możliwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Krzysiek świetna robota. A może przy każdym odświeżeniu strony, czy tez co kliknięcie będzie się po prostu zmieniać? Jest to technicznie możliwe? dobry pomysł PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach