Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2010 Pamiętajcie , piątek w Browarni obecność obowiązkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybayy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 Jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Październik 2010 No mam nadzieję ostatnio się opuściłeś w obowiązkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2010 Będę o 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2010 No to do 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) No .......... dzisaj było super następna impreza w Niemczech Edytowane 8 Październik 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2010 No .......... dzisaj było super następna impreza w Niemczech ..to już w żadnej polskiej knajpie Was nie chcą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2010 ..to już w żadnej polskiej knajpie Was nie chcą? A dziwisz się?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2010 Teraz poznają nas w tropikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Jako że za miesiąc przypada rocznica naszych spotkań,postanowiliśmy listopadowe spotkanie urządzić bardziej uroczyście ,a nawet zabrać z sobą żony,dziewczyny czy kochanki Dzisiaj rozmawiałem z właścicielem małej imprezowni www.karczmaprzysmak.pl/.Sala pomiesci około 40-50 osób. Zapewniają muzę i dobre jedzonko :smile: Za około 70zł na osobę mogą zorganizować nam imprezkę z pieczonym dzikiem,zakąskami i innymi bajerami. Co Wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Ja pierwerwszy wpisuję się na listę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 ja jestem za a co z wycieczką do Niemiec? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Tomciu jedno nie wyklucza drugiego.Pojedziemy w styczniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Zostawimy na dziesięciolecie albo będzie jako przerywnik koszty już obliczyłem to ok 350 zł od osoby i tak jak rozmawialiśmy na spotkaniu za te pieniądze da się wynająć autokar na 20 osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Popieram spotkanie w karczmie coś tam. Do Niemiec można się wybrać "tak sobie przy okazji" a tutaj mozna liczyć na dużo większą frekwencję. Jestem za i zapisuję się listę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) ok czyli zostaje karczma w Rumii 1. Walker+1 2. Sławcio+1 3. Pegaz+1 4. Tomiooo+1 Czekamy na następnych chętnych, ilość miejsc ograniczona PozdrT Edytowane 12 Październik 2010 przez tomiooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2010 Może skusi się ktoś z poza 3miasta,zapraszamy :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Październik 2010 Może Gdynia się również pokaże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach