slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2012 Nooooo ....... mineło już troszkę czasu od Milówki mam nadzieję, że odpoczeleście Myślę że po świętach można by się spotkać na piwie. Czyli tradycyjnie pierwszy piątek miesiąca po świętach tam gdzie zawsze czyli w "BROWARNI" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2012 ooo właśnie miałem pisać w temacie i właśnie ten piątek po świętach chodził mi po głowie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2012 Tomciu musimy sprecyzować na spotkaniu temat "bunga-bunga" i "bara-bara" oczywiście na rok jesteś zwolniony z wiadomych przyczyn. Ale oczywiście myślę że zawsze najfajniesze spotkania byly z żonami i kochankami Miał nas kto do domów porozwozić http://poczciarz.eu/gallery/displayimage.php?album=414&pos=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2012 PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2012 No to jak tam chłopaki stolik rezerwować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2012 Pewnie że rezerwowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2012 No to jak tam chłopaki stolik rezerwować ? Sławuś ale dopiero po 23-ciej będziesz dyspozycyjny, pamiętasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2012 Upsss bardzo przepraszam ale termin mi się powalił wieczorem odbieram kobietę / fajna laska/ z lotniska o 23 Oczywiście proszę bez insynuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2012 Upsss bardzo przepraszam ale termin mi się powalił wieczorem odbieram kobietę / fajna laska/ z lotniska o 23 Oczywiście proszę bez insynuacji. Hahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2012 ech fajnie macie tam w 3city. Ja to muszę sam chlać do monitora. ech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2012 A co Ci przeszkadza przyjechać chłopaki przylatują na piwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 Dawaj Jasiu:) szkoda monitora jak by co , to nocleg masz zapewniony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 A ja zapewniam dziewczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 samolot kosztuje tylko 99zł!!!! z tego co wiem Marek ostatnio testował i jest git PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 dziewczyny też testował za 99 zł !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 dziewczyny też testował za 99 zł !!!!! i jak? dobrze było? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 (edytowane) teeee jasiu zadzwonił byś - powiedział - bierz śpiwór i jeck'a i wpadaj - to bym przyjechał jajka byśmy pomalowali i w ogóle :ohmy: Sławek widzę że u was promocja - 99 zł ?! ale rozumie że z roxy bo esmsem mogę miasta zmieniać Edytowane 5 Kwiecień 2012 przez kiflu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2012 Dawaj chłopie ...... zabieraj śpiwór i z Jasiem się pomieścimy. A tak notabene bardzo zapraszam jak tylko będziecie mieli ochotę to wpadajcie. Pomyślcie nad weekendem majowym sporo wolnego. Zorganizujemy mały zlocik Zabierajta cały dobytek od najtarszej do najmłodrzej pociechy, pogadam jeszcze z zagranicznikami może też przylecą Oj będzie się działo ... hehehehehe Jak widzieliście mam sporo miejsca na działce więc sporo samochodów wejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach