Skocz do zawartości
slawomirdyl

Piwne Cykliczne Spotkania Akwarystów z Trójmiasta

Rekomendowane odpowiedzi

Kto się bawił ten się bawił. Tylko ja nie bawię się cudzym kosztem i dobrze wiem z kim rozmawiałem. Jak ktoś powoduje wypadek i jest nie trzeźwy. To jego nietrzeźwość go obciąża dodatkowo. Współczuje tylko że nie znalazł się żaden trzeźwy na umyśle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ArTi nie płacz, wszyscy staraliśmy się go powstrzymac ale upił się strasznie i bawił się beszczelnie twoim kosztem, ale juz dobrze? chcesz o tym pogadac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę się wtrącac w Wasze trójmiejskie spotkania, ale nie wydawało się koledzę ciut podejrzana wiadomośc o przybyciu na raz 17 osób? przecież Wy tam nawet tylu morszczaków nie macie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwiłbyś się tylko nie chcą się ujawniać.

Wiesz to było raczej z torpedowanie tego spotkania. Sam byłeś w tym uczestnikiem bo pamiętasz z czyjego telefonu dzwoniłeś w piątek na mój numer. Pomyśl na drugi raz zanim zadzwonisz bądź napiszesz. Przepraszam ale ja wyrosłem z tak "gówniarskiego" zachowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ani nie dzwoniłem ani nie pisałem na Twój nr, nawet go nie mam :laugh:

a poza tym nie nadaję się do takich wkrętów bo nie potrafię powstrzymac się od śmiechu.

A koledze życzę powodzenia w łapaniu sprawcy tego infantylnego żartu :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crab to spytaj SławkaDyla to Ci powie co powiedział mi. Chyba że on jest kłamcą.

Big to mi Ciebie żal radziłbym Ci zgłosić się do psychologa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Art - myślisz, że tylko Ty zostałeś zaszczycony telefonem? Kilka osób zostało wkręconych i jakoś nikt się nie obraził i przyjął to ze śmiechem (oczywiście oprócz Ciebie) i uwierz mi że ten żart dotyczący twojej osoby był lajtowy. Po za tym ciesz się że dzwonili do ciebie w dzień a nie o 4 w nocy tak jak do mnie.

P.S.

Walkerowi psycholog już nie pomoże, to musi być psychiatra :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomioo śmiech śmiechowi nie równy.

Na drugi raz niech zadzwonią do szpitala i powiedzą że podłożyli tam bombę. To wtedy my się z nich pośmiejemy jak 24h zgarną ich "smerfy". W takiej sytuacji nikomu nie będzie do śmiechu a na pewno nie im.

PS

Psychiatra hmm.. z tego co piszesz chyba raczej oddział zamknięty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio grabisz sobie, synu...ale masz szczęścię ,że Cię lubię :D

a ty Arti uważaj żeby naprawdę nie nawiedziło cię 17 akwarystów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek kłamca? nie, on tylko ma pijackie wizje :D

Myślę Panowie że czas zakończyć tą przydługą dyskusję.

Arti niech idzie zgłosić sprawę na policję tak jak obiecywał, winowajca zostanie zamknięty i nauczy się przychodzić na imprezę jak to zapowiada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję rozpocząć nowy temat,gdzie Arti będzie tropił niedoszłych imprezowiczów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nosel to dopiero ma przej.. ten to tyle wkręcił osób ze z wiezienia nie wyjdzie do końca życia :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akcja normalnie jak jakims dreszczowcu ...

Wypadalo by zalozyc jakas komisje , ktora przeslucha swiadkow .. i wyda stosowne orzeczenie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwie rolki papieru toaletowego z Milówki na następne spotkanie akwarystów z Trójmiasta wezmę jak koś będzie chciał zakupić. Nie muszę oczywiście wspominać, że jestem bardzo głęboko i uczuciowo związany z tym papierem. Dlatego cena jednej roki wacha się bo była rozpoczęta. Ale myślę że dwa listki nie powinno włynąć znacznie na cenę całości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no to mamy przestępstwo :woot::ninja: trzeba to bezwzględnie zgłosić :good2: ja również zostałem wkręcony i szacun dla tych osób, że się im udało... uśmiałem się po pachy :D

Arti to co ma powiedzieć osoba która była wkręcona i prawie podpisała kontrakt na masową produkcje nagrobków :) ? Więcej luzu i dystansu do siebie...... po co te "spinki" :wacko:

Edytowane przez Mr_Garden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi