lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2011 @ Bigwalker sprawdz swoją skrzynkę , ba chyba coś zAPełniona jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Lipiec 2011 Idziemy w piątek na piwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2011 ...a może w poniedziałek??? Będzie jeszcze Crab i fajnie by było spotkać się razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Lipiec 2011 mi pasuje poniedziałek PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2011 Coś pokąbinuję ale poniedziałek i wtorek mam zasjęty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Lipiec 2011 Coś pokąbinuję ale poniedziałek i wtorek mam zasjęty No to przyjedziemy do Ciebie P.S.Ja właśnie ruszam w trasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2011 Jeśli jakiś dzień tygodnia to będę jeśli sobota lub niedziela to niestety praca . Tak właśnie było ostatnio . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Lipiec 2011 toż przecież ostatnie było w poniedziałek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 Dobra ustalone Poniedziałek w Browarni....obecność obowiązkowa. Aaa ,jutro before u Dyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 no ja jestem PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 19 czy 20 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 19 czy 20 ??? Troszkę się sytuacja pogmatwała lubosik jutro u mnie na 18 na grilla w programie szaszłyki, kiełbaska itd a piwo wypijemy w sklepie z akwarystyką morską dzisiaj spotykamy się na otwarciu jarmarku i u tomcia w poniedziałek w browarni ........ tak wyszło trzy dni imprezy ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 eeeh że też mam 8 godzin do was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 (edytowane) Dquote name='kiflu' timestamp='1312036614' post='40982'] eeeh że też mam 8 godzin do was Dasz radę Edytowane 30 Lipiec 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Lipiec 2011 że też szybciej nie dsaliście znać o dzisiajeszym spotkaniiu ehhh ... jutro nie dam rady , o 17 odbieram części do akwa , także piszę sie na poniedziałek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2011 Dzisiaj dałem radę chłopaki pojechali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2011 czy poniedziałek aktualny ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2011 czy poniedziałek aktualny ?? Pewnie impreza trwa trzy dni żałuj że do mnie nie dojechałeś nawet sklep o 9 wieczorem otrwaliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach