tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2011 spotkanie przełożone na poniedziałek 20.00 z powodu braku czasu w dniu dzisiejszym większości ekipy, miejsce trzeba ustalić - Sopot czy Gdańsk ja proponuję Sopot http://www.mexican.pl/sopot/index.php byłem tam jakiś czas temu można coś przegryźć piwko tez dają PzodrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2011 OK ja się dostosuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2011 ....tequila ołłłł jeaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 ....tequila ołłłł jeaaaaa Lubusik no co ja widzę humor Cie nie opuszcza . Mam nadzieje że dojadę w poniedziałek . W końcu czas poznać ekipę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 Lubusik no co ja widzę humor Cie nie opuszcza . Mam nadzieje że dojadę w poniedziałek . W końcu czas poznać ekipę. Nie radzę poznawać ekipy żadna kobieta już nie bęzdzie chciała być z Tobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2011 ejjj .. to niesprawiedliwe , o tym nikt mnie nie uprzedzał jak byłem pierwszy raz na spotkaniu ekipy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 Nie radzę poznawać ekipy żadna kobieta już nie bęzdzie chciała być z Tobą hEHEHHE zasada jest prosta spotykasz się z nami to musisz mieć następną żonę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 To gdzie jutro kotwiczymy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 http://www.mexican.pl/sopot/index.php weżcie ze sobą sombrero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 Ojjjjjj będzie ogniście 19 - 20 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 mi pasuje bardziej 19 , ale na 20 też się zjawię :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 no ja będę, myślę że rezerwacji nie ma co robić bo powinno być miejsce, w piątek gadałem z Rybą i mówił ze też wpadnie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2011 Nie wiem czy dam radę podjechać ale będę się starał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 to ok której wkońcu lecim na sopot ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 ja bede ok 20. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 SOPOT RuLeZ PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2011 i tak " artystki uliczne" były najlepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2011 Szkoda że nie dałem rady ale naprawdę jestem zalatany otwarcie następnej firmy kosztuje sporo czasu ale sobie to odbijemy chłopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach