Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 Już się umówiłem z Pegazem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 Nie ma problemu jak trzeba pić to pijemy ok będę ok 19 zaraz zadzwonię co by stolik zarezerwować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 Stolik zarezerwowany na 19 na moje imię i nazwisko ale o 22 się zmywam żadnych baletów Panowie dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 nooooo to rozumiem Sławek pamiętaj żeby przynieśc dla mnie towar PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 Spokooooooo towar pierwsza klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 Dzięki chłopali za miły wieczór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 jooooo PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 No i Sławek następnym razem pamiętaj o kremie z filtrem uv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 taaaaa normalnie jak amator PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 a niby taki doświadczony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 no zgubi go kiedyś rutyna PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2011 no zgubi go kiedyś rutyna PozdrT No żona też mi to mówi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 Panowie i Panie piątek 19 w browarni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 jestem w gotowości a może jakieś ogródki jak będzie ciepło? kiedy na Sopot uderzamy? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 jestem w gotowości a może jakieś ogródki jak będzie ciepło? kiedy na Sopot uderzamy? PozdrT hehehehe Tobie tylko panienki w głowie co by w Sopocie na coś polukać poczekaj do wakacji większy wybór hahahahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 co ty gadasz Sławek a Walker wrócił czy postanowił zostać dłużej na wakacjach? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 (edytowane) Wylondował wczoraj czekamy na foto relację Edytowane 23 Maj 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Maj 2011 To co w piątek spotykamy się w Browarni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach