tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2011 taaaaa PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Jak zwykle było super tylko Ryba nie chciał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 żeśmy mu reklamę zrobili teraz wszystkie dyspozytorki go będą znały PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Najbardziej porządana partia w mieście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Jak zwykle było super tylko Ryba nie chciał Może chciał .......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Zapomniałe ............. a ten motor obręcze zroibione w kształcie kart pik, trefl itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wooboodoo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2011 Nie byłem w Gdańsku już chyba z 11 lat Dużo się tam pozmienialo? Mam czasem leki, ze swojej ulicy nie poznam :-/ Zazdroszczę Wam tych spotkań i nie ukrywam ze chętnie bym się przyłączył Pozdrawiam marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2011 Nie byłem w Gdańsku już chyba z 11 lat Dużo się tam pozmienialo? Mam czasem leki, ze swojej ulicy nie poznam :-/ Zazdroszczę Wam tych spotkań i nie ukrywam ze chętnie bym się przyłączył Pozdrawiam marek Nie martw się, następne spotkanie i wypijemy piwko za Twoje zdrowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wooboodoo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2011 Dzieki Slawku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Następne spotkanie 25 marzec w "Browarni" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 kurcze ,fajnie tam macie w trojmiescie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Daleko nie masz wpadaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 he.dzieki,chetnie bym wpadl ale nie wiem czy czas pozwoli...pozatym nowicjusz sie tez nadaje na takie spotkanko??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Jak potrafi sam wypić browara t się nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 he.dzieki,chetnie bym wpadl ale nie wiem czy czas pozwoli...pozatym nowicjusz sie tez nadaje na takie spotkanko??? Jak dasz radę kilka piwek wypić to się nadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 pomyslimy...a piwko?zawsze!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2011 Pokąbinuj coś na zlocik latem może będzie się okazja spotkać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2011 To co w piątek w "Browarni" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach