zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2012 Wiecie koledzy mi tez chodzi po glowie 3 maja niepiwne male spotkanko u mnie, gdyby ktos byl zainteresowany. Drozdzoweczka, napoje z Biedronki i takie tam klimaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2012 na mnie możesz 3maja liczyć z ekipą (Ja+2&foka) a i w ten piątek jak wypali dajcie znać napiszcie gdzie i w jakich godzinach to może i mi sie uda podjechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 pomyślimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 to w końcu jak z tym piątkiem? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 Tomciu ja nie dam rady odbieram Magdę z lotniska wieczorkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 no trudno czyli przekładamy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 Znowu zamieszałem w czwrtek odbieram Magdę o 23 z lotniska, a w piątek dostarczam wieczorem na PKP czyli przekładamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 Dylu ,tylko grzecznie mi tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 Pwenie ....... żoma jak partyzant jeździ ze mną bo ...... a już nic nie piszę bo się wkopię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) Znowu zamieszałem w czwrtek odbieram Magdę o 23 z lotniska, a w piątek dostarczam wieczorem na PKP czyli przekładamy Sławuś, bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję masz wspaniałą rodzinę Buziaki Mam co prawda niewielkie wyrzuty sumienia, że spotkanie Wam nie wyszło;) ale gdy przypomnę sobie jak ekhm.... miło spędziłam czas to egoistycznie stwierdzam, iż będziecie mieli jeszcze niejedną okazję;)na te Piwne Cykliczne Cośtam Poczucie winy adekwatne do przewinienia Edytowane 14 Kwiecień 2012 przez marako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Kwiecień 2012 W kazdym razie niepiwne spotkanie u mnie 3 maja. Zainteresowani wiedza lub dowiedza sie jak trafic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 Hmmm ZHO 3 maja powiadasz...są szanse że uda mi się wyrwać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 Zho proszę o nie zaśmiecanie tematu,proponuję utworzyć nowy wątek...my tu raczej przy piwku gaworzymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 Zho proszę o nie zaśmiecanie tematu,proponuję utworzyć nowy wątek...my tu raczej przy piwku gaworzymy Już też miałem zamiar troszkę sprawę wyprostować ale mnie uprzedziłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 to raczej przy piwku czy wylącznie przy piwku ,jakąś niekonsekwencje tu widze Trzeciego wezme kilka piwek i możemy sie umawiać bez zaśmiecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 Dyzzio nie na temat nie lubimy "wylącznie przy piwku" lubimy tylko przy piwku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzzio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 a to wybacz mea culpa ,źle odczytałem intencje tych spotkań jako zwolennik mocniejszych napitków, chcialem i Was poznać osobiście zmyliło mnie to "raczej przy piwku" za kare wypijam zaraz browara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Kwiecień 2012 heyehheh nie ma sprawy spotkania są dla wszystkich tylko trzeba pić. Coś zorganizujemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach