slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2011 Wstałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j-c 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2011 Przestańcie robić te spotkania "piwne", bo tu na forum, jak Was niema to prohibicja. Nikt nic nie pisze, od 2,20 to pierwszy post .po 12 godzinach. "wstałem", i to bez błędów :smile: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2011 hehe ja o 2 byłem w domu , jeszcze gdynie zahaczyłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2011 Przestańcie robić te spotkania "piwne", bo tu na forum, jak Was niema to prohibicja. Nikt nic nie pisze, od 2,20 to pierwszy post .po 12 godzinach. "wstałem", i to bez błędów :smile: Pozdro wztałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 W piątek się spotykamy ? Bo to jakoś przed świętami a w sobotę trzeba jajka malować ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 jeżel nie macie mnie dosyc po ostatnim to moge sie zjawić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 No dobra niech stracę Ty stawiasz hahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 no ja bym wolał w ten piatek, bo w przyszły to majówka i ja wyjeżdżam, a teraz to bym raczej był. Łukasz wpadaj Zapraszamy wszystkich którzy mają ochotę pogadać w bezstresowej atmosferze i poplotkować o d*pie marynie :biggrin: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 no właśnie o tym mówię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 zaraz zaraz , jak bylem ostatno to nie bylo słowa o d... marynie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 Może wyjatkowo w tym razem spotkajmy się w inny dzień tygodnia? Np. w środę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 mnie w środku tygodnia raczej nie ma w 3city PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 No to niech będzie ten piątek,coś wykombinuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Kwiecień 2011 Mnie tam rybka ......... mogę iść na piwo w środę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Kwiecień 2011 hej, to co jutro tam gdzie zawsze? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Kwiecień 2011 Nie widzę problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 Dajemy odpust za bardzo nikomu nie pasuje dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Kwiecień 2011 buuuuu lipa :dry: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach