AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 Waldi zdjącia sa ok,teraz masz pilnowac nowych korali aby wiesz, nie zeszły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2010 bigwalker ladne masz korale, ile czasu stoja u Ciebie na fermie? to chyba nie sa fotki tuz po dostawie? jak maja wiecej niz miesiac to mozesz moje pytanie potraktowac jako komplement a czemu niektore korale "z hodowli europejskich" wygladaja zupelnie jak z hodowli naturalnej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Lipiec 2010 Częsć koraki pochodzi z ostatniej dostawy,częsć z przed kilku miesięcy,a kilka mam w zbiorniku od roku. pozdr Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TDS 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Lipiec 2010 Witam Piekne korale, mam nadzieje, ze jeszcze pare zostalo.?! Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2010 Spoko:)aktualizacja jes robiona na bieżaco. pozdr Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2010 Dobrze by było jak byś podzielił na kategorie sps, lps itd. Wtedy zainteresowany tylko sps wchodzi na linka i wybiera, a tak teraz to troche wszystko wymieszane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2010 Strasznie nieczytelna ta strona. Nie da się powiększyć zdjęć, poza ceną brak opisu (choćby nazwa się przydała). Pomysł na kategorie fajny. A szkoda, bo korale ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2010 Spoko:)cały czas pracujemy nad poprawieniem jakości strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2010 Marku - forum ewoluuje w dobrą stronę więc reef-project nie może być gorszy PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach