Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 czemu ja w centralnej mieszkam... łeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 nom i kolega Marek mógł by gdzieś napisać że jedzie co przywiezie i dlaczego tak drogo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 Z Tego co mi wiadomo, kolega Marek ma bardzo dużą dostawę korali ma południe oraz w centralnej Polsce napiszczie do niego może będzie nie daleko was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2010 tia a zachód :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 no i ja złapałem parę sztuk,jak leciał przez słupsk,piekne kolory,po aklimatyzacji godzinnej w akwarium od razu miały kolory a po 15 min poliy wystawiły:good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 Waldi zrób fotke i sie pochwal nowymi nabytkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 zrobie,zrobie a każda akropora ma swojego krabika symbiotycznego:cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 Hej. Jak się trochę ogarnę to porobię foty i wstawię wieczorem na stronę reef-project. pozdr Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 Czekamy P.S. Może już bym sobie coś wybrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niejeden z nas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 A kiedy filia na Śląsku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2010 Hej.Jak się trochę ogarnę to porobię foty i wstawię wieczorem na stronę reef-project. pozdr Marek Jakieś czarne te fotki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 ja tam nie widze żadnych fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 bo juz nic nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 a Twoje Waldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 a na stronie oferty jak nie bylo tak nie ma :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krotki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 Nowym i młodym posolonym w dziale dla nowicjusza piszą o cierpliwości, a tu doświadczeni akwaryści i tacy niecierpliwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 no bo jak sie pisze A..... a po za tym byla obietnica "wrzuce wieczorem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2010 a nie wiem jak tu się zdjęcia wkleja,dziwne to nowe forum spinacz czarny do papieru? gdzie tu spinacz,nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach