Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 Czy u was tez znikaja posty i dzieja sie rozne inne cyrki ? U mnie od wczoraj niestety dzieja sie cuda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 mialem podobnie musialem wszystko co chwila odswiezac ale teraz jest ok tlumaczylem sobie to konajacym u mnie systemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 no to moze i moj system kona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 To dość dziwne, u mnie wszystko działa OK. Thcskiba miał problemy chwilowe ale tez jest OK. Jeżeli ktoś ma jeszcze problemy z funkcjonowaniem forum to proszę pisać na forum albo poprzez zakładke kontakt, chciałbym ustalic czy problem lezy po stronie forum czy po stronie tego czy tamtego komputera użytkownika, ew. problemy z forum muszę od razu naprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2008 narazie niby jest ok , wczoraj sie dzialy cyrki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2008 Moge sie pochwalic, ze przez ostatnie 3 dni gdy probowalem wejsc na forum za pomoca FireFoxa jako nie-zalogowany to wyswietlalo, ze z przyczyn technicznych forum obecnie nie dziala. Pod IE okazalo sie ze wszystko jest ok. Pod FireFoxem dopiero musialem sie zalogowac - swoja droga nie wiem czemu wylaczylo mi autologowanie - zeby zobaczyc forum. Pozdrawiam, M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2008 Forym było wyłączone tylko przez krótki czas w niedziele, widocznie FF jakoś to zapamietal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2008 Tomek mnie sie wydaje ze Ty za duzo mieszasz , ustaw raz i zostaw . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2008 Spokojnie Zbyszku, nic nie mieszam Poprostu próbuję postawić portal, a to się wiąże z testami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2008 ja zrobilem format ijest wszytko ok ..^^ chyba to u mnie cos bylo:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach