seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 Może mieszka to za dużo powiedziane, "bagnem" zostało ochrzczone moje "miejsce odosobnienia" Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 Niejeden z nas by tam zamieszkał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 ogólnie drogi lokal, sześciopak na wejście trzeba mieć przy sobie PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Ważne że wpuszczają z własnym alkoholem Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 ogólnie drogi lokal, sześciopak na wejście trzeba mieć przy sobie PozdrT Nie załapałem o jakim lokalu mówimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ocelocik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Szczerze zazdroszczę Wam wypadu, ja niestety uziemiony Nie zapomnijcie wypić zdrówko użytkowników AR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Szczerze zazdroszczę Wam wypadu, ja niestety uziemiony Nie zapomnijcie wypić zdrówko użytkowników AR Oj wypijemy bo będzie nas tu coraz więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Niech ktoś aparat fotograficzny weźmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Ważne że wpuszczają z własnym alkoholem Pozdrawiam seb ale selekcja na wejściu Niech ktoś aparat fotograficzny weźmie No ja aparat będę brał na bank, chłopaki pewnie znowu będą się obrażać PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Pewnie że będą to już stało się tradycją zlotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Mariusz lepiej pakuj się i przybywaj:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Pewnie że będą to już stało się tradycją zlotów Także chłopaki solarka obowiązkowa no i golimy pośladki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Pewnie następny zlot w Londynie a Szwecjia będzie następna imreza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Tomcio nic nie będziemy golić bo to nie konkurs piękniości:) To były pozdrowienia dla pewnego pana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 A teraz kogo będziecie pozdrawiać ?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 adresat pozdrowień się nie zmienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 To może następny zlot po przeciwnej stronie kraju , jak coś mogę zaproponować ciekawe miejsca :-) mamy tu piękne widoki . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Czerwiec 2010 Wszystkie propozycije mile widziane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach