tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 no nie może być inaczej, Piwne Cykliczne to chyba jedyne comiesięczne spotkania w Polsce na temat akwarystyki morskiej. Dzięki merytoryczny dyskusjom moja wiedza rośnie bardzo szybko. A ile ciekawych rzeczy się dowiedziałem.... nie do popisania PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Zastanawiam sie czy nie kupić takiej samochodowej lodóweczki ? Ma ktoś może coś takiego ? Warto ? ps. nie lubię ciepłego piwa a Grzesiu wódki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Z lodówki piwo to każdy głupi potrzfi wypić... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 tak samo jak zimna wódkę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Zostawcie kolege w spokoju i nie odwodzcie od słusznej koncepcji:biggrin: P.S. Sławek tylko duuużą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Tomioo, nie ma to jak ciepłe piwo, na bagnie, przy temperaturze 30 stopni i wilgotności 100% nie? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Albo wieczór z piosenką rzołnierską Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Taaaa Wiiiła wianki i wrzucała je do falującej wody! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Ale cwaniaki mi podpowiedzieliście warto czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Mogę zabrać z sobą taką lodóweczkę...zawsze warto:)pić zimne piwko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Dobra to ja też kupię niech inni piją ciepłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Z lodówki piwo to każdy głupi potrzfi wypić...Pozdrawiam seb - jedno piwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Czerwiec 2010 Sławciu, literówka to nie ort, gdybym ja Ci liczył literówki, to bym nie dał rady tych piw liczyć no ale, jak chcesz:) Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 Zastanawiam sie czy nie kupić takiej samochodowej lodóweczki ? Ma ktoś może coś takiego ? Warto ? Jeśli ta lodówka kosztuje mniej niż 200zł , to nie warto:nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 Tomioo, nie ma to jak ciepłe piwo, na bagnie, przy temperaturze 30 stopni i wilgotności 100% nie? Pozdrawiam seb Tak jest Ciągle wisi??? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 Dobra to ja też kupię niech inni piją ciepłe Sławku, kup jakąś starą lodówkę, wyjdzie bardziej ekonomicznie i uszczęśliwisz wszystkich, a po zlocie dasz Sebowi to sobie na bagno wstawi hihihi :ok: PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 To Seb na bagnie mieszka? Jak Shrek:biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Czerwiec 2010 no na bagnie, a właściwie pod bagnem skoro Seb to Shrek, to kto jest osłem ?? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach